Putkimestari

Turun Vesihuolto Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 18.8.2017 Hae viimeistään 5.9.2017

Turun Vesihuolto Oy on Turun kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, jonka ydinosaamista ovat vedenjakelu ja jäteveden kerääminen noin 185 000 asukkaan kokoisella toiminta-alueella. Toimintamme keskeisiä osa-alueita ovat verkostojen suunnittelu, rakennuttaminen ja kunnossa- ja ylläpitotyöt sekä asiakaspalvelu.
Tuotamme vesihuoltopalveluja runsaan 78 kokeneen alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme tarjotaksemme jatkossakin
luotettavaa ja laadukasta vesihuoltoa Turun seudulla.

Täydennämme osaavaa joukkoamme hakemalla vakituiseen kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen

Putkimestaria

jonka ensisijaisena vastuualueena on vesijohtoverkoston rakennuttamiseen liittyvät tehtävät. Tehtävään valitulla tulee olla valmius mahdolliseen määrävälein toistuvaan varallaolovelvoitteeseen sekä lisäksi satunnaisiin ylitöihin.

Edellytämme hakijalta työtehtäviin soveltuvaa rakennusmestarin tai insinöörin tutkintoa ja vähintään viiden vuoden aiempaa kokemusta vesijohtoverkostojen rakennuttamisesta. Myös kieli, -yhteistyö- ja viestintätaidot luetaan eduksi.

Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toimitathan hakemuksesi sekä tarvittavat liitteet sähköisesti Kuntarekry-palvelussa, http://www.kuntarekry.fi
Organisaation kuvausTurun Vesihuolto Oy on Turun kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, jonka ydinosaamista ovat vedenjakelu ja jäteveden kerääminen noin 185 000 asukkaan kokoisella toiminta-alueella. Toimintamme keskeisiä osa-alueita ovat verkostojen suunnittelu, rakennuttaminen ja kunnossa- ja ylläpitotyöt sekä asiakaspalvelu.

Tuotamme vesihuoltopalveluja runsaan 78 kokeneen alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme tarjotaksemme jatkossakin luotettavaa ja laadukasta vesihuoltoa Turun seudulla.
YhteystiedotVesihuoltopäällikkö Petri Elo p. 050 313 2508 tai putkimestari Kimmo Kiviranta p. 0500 525 155.
http://www.turunvesihuolto.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi