Avoimet työpaikat VR Track Oy Koko Suomi Julkaistu Haku päättyy

Radantarkastusinsinöörejä

Haemme koneellisen radantarkastuspalvelun tehtäviin

kahta tarkastusinsinööriä

Tehtävässä vastaat koneellisen radantarkastuspalvelun suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista sekä tarkastustuloksien soveltamisesta. Työssä pääset vaikuttamaan uudenlaisen liiketoiminnan kehittämiseen.
Menestyt tehtävässäsi kun sinulla on työhön soveltuva koulutus, työkokemusta sekä valmius matkustaa. Radantarkastuksen mittalaitteiden tuntemus on sinulle eduksi.
Katso lisätietoja tehtävästä ja täytä hakemuksesi 15.06. mennessä osoitteessa www.vrgroup.fi/rekry
VR Track on infrasuunnitteluun ja radanpidon rakentamis- ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut älykkäiden ja vaativien järjestelmien osaaja. Lisäksi olemme mukana Tampereen raitiotieallianssissa. www.vrtrack.fi
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys.

”Tule kehittämään osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa.” Radantarkastusinsinööri, VR Track

VR Track Oy

VR Track Oy on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys. Olemme myös merkittävä rautatiemateriaalien toimittaja. Alan edelläkävijänä panostamme ketterään sekä uudistuvaan toimintaan.

Asiakkaitamme ovat valtion ja kuntien toimijat sekä muun muassa satamat ja teollisuusyritykset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa kehittämässä hankkeita aktiivisesti entistä tuottavampaan ja laadukkaampaan suuntaan. Tehokas allianssi onkin parhaimmillaan esimerkki joustavasta yhteistoimintaan perustuvasta tekemisestä.

Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa infran suunnittelijana sekä rautateiden rakentajana ja kunnossapitäjänä. Parhaillaan yhtiöissämme työskentelee runsaat 1700 infrahankkeiden elinkaaren eri vaiheissa toimivaa ammattilaista. Vuonna 2016 VR Trackin liikevaihto tytäryhtiöineen oli 299 miljoonaa euroa.

Rakennuslehden pääuutisia