Avoimet työpaikat Vantaa ja Tampere Julkaistu Haku päättyy

Rakennepäällikkö Vantaan asuntokonseptitiimiin ja Projektipäällikkö asuinrakentamiseen Tampereelle

Rakennepäällikkö asuntokonseptitiimiin

Tervetuloa rakentamisen revoluutioon!

Rakennamme edistyneellä teollisella rakennuskonseptillamme laadukkaita koteja Suomen parhaille paikoille tehokkaasti ja talousohjatusti. Valmistamme asennusvalmiita komponentteja asuntokohteisiimme Oulaisissa omalla tehtaallamme ja tavoitteenamme on edelleen kehittää toimintamallejamme ja kasvattaa tuotantokapasiteettiamme.

Etsimme kasvavaan joukkoomme asiantuntevaa ja mukavaa rakennepäällikköä työskentelemään osana konseptitiimiä, joka palvelee Lehto Asunnot -palvelualuetta. Työpisteesi sijaitsee Äyritiellä Vantaalla ja osa kollegoistasi Kempeleessä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Rakennepäällikkönä työskentelet tuotepäälliköiden alaisuudessa ja vastaat asuntokonseptien rakenneratkaisuista ja kehittämisestä. Ohjaat konseptien mukaan rakennettujen kohteiden rakennesuunnittelua kustannukset edellä. Työskentelet tärkeässä roolissa koko rakentamisketjun alusta loppuun asti ja pääset vaikuttamaan kausihankintoihin, joita itse suunnittelet. Tuotteistamisprosessit tulevat sinulle tässä tehtävässä tutuiksi!

Osaatko yksinkertaistaa teknisiä asioita? Oletko intohimoisesti kiinnostunut rakenteiden kustannuksista? Sinulla on ehkä jo aiempaa kokemusta ja taitoa työskennellä monialaisessa tiimissä: meidän asuntotiimiimme tuovat tärkeän työpanoksensa sekä rakentajat, arkkitehdit, suunnittelijat että kaupan alan asiantuntijat.

Toivoisimme sinulta lisäksi
– rakennusalan insinööri-/DI -koulutusta
– työkokemusta betoni- tai teräsrakenteista 2 – 5 vuoden ajalta
– sujuvaa Teklan käyttöä
– kokemus asuntojen rakennesuunnittelusta olisi suureksi eduksesi!

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen luovan ja ennakkoluulottoman ympäristön työskennellä suunnittelutehtävissä rakennusalan edelläkävijänä. Tiimimme perehdyttää sinut tehtäviisi huolellisesti ja on tarvittaessa tukenasi aina kun sitä kaipaat.

Palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi kannustava tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi ja kattavista luontoiseduistamme ympäristön työskennellä suunnittelutehtävissä rakennusalan edelläkävijänä. Tiimimme perehdyttää sinut tehtäviisi huolellisesti ja on tarvittaessa tukenasi aina kun sitä kaipaat. Palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi kannustava tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi ja kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehsä millainen sivoit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin. Kehittymismahdollisuuksia kasvavassa konsernissamme on runsaasti – keskustellaan yhdessä millainen sinun urapolkusi voisi olla.

Liity innovatiiviseen joukkoomme ja hae tehtävään 22.2.2017 mennessä oheisen linkin kautta tai ota suoraan yhteyttä Urhoon, p. 050 3566713. Kerro itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Lehto Asuntojen suunnittelujohtaja Urho Myllymäki.

Projektipäällikkö asuntorakentamiseen

Toimit kerros- ja luhtitalorakentamisen projektipäällikkönä, toimialueesi on Länsi-Suomi ja toimipaikkasi sijaitsee Tampereella.

Vastaat perustajaurakoinnin ja KVR-asuntorakentamisen projektien suunnittelusta luonnosvaiheesta työmaatoteutukseen asti. Toimit projektien suunnittelunohjauksesta vastaavana, jolloin huolehdit arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnitelmien ratkaisuista talousohjatun rakentamisen toimintamallimme mukaisesti. Pidät suunnitelmakatselmukset, vedät suunnittelukokoukset ja vastaat projektin suunnitteluvaiheen ajallisesta toteutumisesta.

Olet rakentajahenkinen suunnittelija tai ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja. Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat omalla osaamisellasi olla edistämässä asuntorakentamisen suunnittelu- ja rakenneratkaisujen konseptointia. Olet kiinnostunut mallintamisesta ja ymmärrät tietomallien käytön mahdollisuudet rakennushankkeen suunnittelukokonaisuuden hallinnassa. Hankinta- ja kustannuslaskennan kokemus katsotaan eduksi.

Toivoisimme sinulta lisäksi
– Diplomi-/rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta
– Useamman vuoden kokemusta asuntorakennuskohteiden suunnittelusta ja/tai suunnittelun ohjaamisesta
– Kerrostalorakentamisen kokemus ja rakennusvalvonnan sekä lupamenettelyn käytäntöjen tuntemus lasketaan eduksi

Meillä saat vapauden tehdä työsi hyvinkin itsenäisesti. Meille tärkeää on luottamuksen ilmapiiri ja siksi voit itse järjestellä työaikasi ja työsi parhaiten soveltuvalla tavalla.

Meillä on porukassa hyvä tiimihenki ja tekemisen meininki, toimiva tulospalkkaus sekä kattavat työsuhde-edut. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 15.2.2017 mennessä tai soita suoraan Janne Toivanen 050 406 8057. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Tutustu Lehto konserniin

Rakennuslehden pääuutisia