Rakennesuunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 25.11.2019 Hae viimeistään 1.12.2019

Vahvistamme Anstarin osaavaa henkilökuntaa ja etsimme joukkoon rakennesuunnittelijaa. Toimit tehtävässäsi myynnin tukena ja olet tarvittaessa asiakasprojekteissa asiantuntijana. Tarkempi tehtävänkuvaus määritellään henkilön osaamistaustan perusteella.

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on asenne kohdallaan ja kokemusta rakennesuunnittelusta. Toivomme sinun olevan koulutustaustaltasi rakennusinsinööri tai rakennustekniikan diplomi-insinööri.

Tehtävä edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta, hyvää joukkuehenkeä ja yhteistyökykyä sekä vahvaa englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työssä käytät Tekla Structures tai AutoCad suunnitteluohjelmaa, joten näiden ohjelmien hallintaa odotetaan hakijoilta.

Tehtävässä on etätyömahdollisuus ja hyvät työsuhde-edut. Jos haluat liittyä nuorekkaaseen ja kehittyvään yritykseen Anstarille, niin laita hakemus tulemaan!

Haethan tehtävää hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi