Rakennesuunnittelija, talonrakennustöiden valvoja/rakennuttaja ja talotekniikkatöiden valvoja/rakennuttaja

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 15.12.2017 Hae viimeistään 29.12.2017

Perustamisvuodestaan 1972 lähtien Turussa yhtäjaksoisesti toiminut Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy etsii joukkoonsa seuraavia alan ammattilaisia:

Rakennesuunnittelijoita
talonrakennushankkeiden uudis- ja korjauskohteisiin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rakennesuunnittelukokemusta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Mallinnus- ja FEM-laskentaosaaminen sekä muutaman vuoden työkokemusta katsotaan eduksi.

Talonrakennustöiden valvojaa/rakennuttajaa
Talotekniikkatöiden valvojaa/rakennuttajaa
uudis- ja korjauskohteisiin. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja itsenäisen työtehtävän monipuolisissa korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeissa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknisen alan tutkintoa (DI/ insinööri/ RKM) sekä muutaman vuoden työkokemusta. RAP ja RAV pätevyydet ja talotekniikkatöiden osalta TATE valvojan pätevyys katsotaan eduksi.

Lähetä sähköpostilla CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen heikki.salpaoja@a-s.fi. Lisätietoja Heikiltä numerosta 0500 523 011.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi