Kokeile kuukausi maksutta

Rakennesuunnittelija, tilaelementtisuunnittelija sekä vastaava työnjohtaja/työmaapäällikkö

JVR-Rakenne Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.10.2022 Hae viimeistään 27.10.2022

Haemme CLT-puukerrostalotiimiimme

RAKENNESUUNNITTELIJAA

TILAELEMENTTISUUNNITTELIJAA

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA/TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

JVR-Rakenne Oy on maan johtava massiivipuisten tilaelementtikerrostalojen avaimet käteen -toimittaja. Rakennamme kohteet CLT-tilaelementeistä – ne ovat käytännössä tehtaalla täysin valmiiksi tehtyjä asuntoja. Toimintamme kasvaessa edelleen, haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme rakennesuunnittelijaa, tilaelementtisuunnittelijaa sekä vastaavaa työnjohtajaa/työmaapäällikköä. Suunnittelijan asemapaikka on Oulu, Kalajoki, Kauhajoki tai Helsinki. Työnjohtajan/työmaapäällikön asemapaikka on Helsinki.

Rakennesuunnittelija vastaa kerrostalohankkeidemme puurakennesuunnittelusta, kehittää rakennejärjestelmäämme ja suunnittelee myös itse. Tilaelementtisuunnittelija suunnittelee ja mallintaa tilaelementtitehtaan tarvitsemat toteutussuunnitelmat sekä osallistuu kehittämistehtäviin. Työnkuvat sovitetaan valittujen hakijoiden ja olemassa olevan tiimin kesken. Tarjolla on sekä seniori-, että junioripaikkoja.

Vastaava työnjohtaja vastaa työmaan toteutuksesta siten, että asetetut aikataulu-, kustannus-, laatu- ja turvallisuustavoitteet saavutetaan. Käytännössä vastaava työnjohtaja tekee päivittäisen työnjohtamisen lisäksi hankintoja, työmaasuunnittelua, aikatauluja, kustannusseurantaa, rekrytointeja, työturvallisuus- ja laadunvarmistustoimia sekä kustannusseurantaa.

Vaatimuksena tehtäviin on alan koulutus (RKM, RI tai DI). Lisäksi odotamme hakijalta

  • intoa oman osaamisen ja yrityksen toiminnan kehittämiseen
  • kiinnostusta puurakentamista kohtaan
  • tiimityötaitoja sekä halua tulla osaksi alan parhaiden toimijoiden tiimiä

Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Lisätietoja tehtävistä antaa JVR-Rakenne Oy:n hankekehitysjohtaja Antti Erola, 040 910 9102, antti.erola@jvr.fi Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.

JVR.FI

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.