Rakennesuunnittelija/projektipäällikkö

Optiplan Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.9.2017 Hae viimeistään 24.9.2017

Rakennesuunnittelija/projektipäällikkö, Optiplan

Haemme organisaatiomme vahvistukseksi kokeneita rakennesuunnittelijoita ja projektipäälliköitä Helsinkiin. Tule hyvien työkavereiden tiimiin kokemaan uudenlaista motivaatiota ja innostusta! Pääset vaikuttamaan projektien kulkuun ja alamme kehitykseen. Sovitaan tarkempi työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen, toiveesi huomioiden myös mahdollisten esimiestehtävien osalta.

Optiplanissa rakennesuunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen rakenne- ja elementtisuunnittelua sekä tuotekehitystä.

Toimit vastaavana rakennesuunnittelijana mielenkiintoisissa projekteissa ja uudenlaisessa toimintaympäristössä. Monialasuunnittelutoimistossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo vahvaa ja monipuolista rakennesuunnittelukokemusta. Koulutukseltasi olet rakennuspuolen diplomi-insinööri tai insinööri. Sinulla on vähintään vaativuusluokan Vaativa-pätevyys.

Katsomme eduksesi jännitettyjen rakenteiden, rakennusfysiikan, laskentaohjelman (Robot) ja Tekla Structures mallinnusohjelman tuntemisen. Vaativuusluokan Poikkeuksellisen vaativa -pätevyys huomioidaan eduksesi. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!

Hae
tehtävää  viimeistään 24.9. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä:

Suunnittelujohtaja Vesa Sunikka puh. 050 326 1551 tai vt. toimialajohtaja Petri Paavilainen
puh. 041 445 1477.

Yrityksestä:
www.optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa. Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 210 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi