Rakennesuunnittelijoita ja projektipäälliköitä

Sijainti Helsinki ja Porvoo
Päivämäärät Julkaistu 21.12.2018 Hae viimeistään 30.1.2019

Sweco Asiantuntijapalvelut Oy on valtakunnallisesti merkittävä ja arvostettu korjausrakentamisalan palvelutuottaja. Asiantuntijapalvelumme kattavat kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet.

Haemme kasvavaan joukkoomme Helsinkiin ja Porvooseen
RAKENNESUUNNITTELIJOITA / PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

Vaativiin ja mielenkiintoisiin rakennesuunnittelutehtäviin. Määritämme toimenkuvasi kykyjäsi vastaavaksi – voit olla kokenut alan ammattilainen tai sinulla on hieman aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä.

Tehtäviisi kuuluvat erilaisten rakennesuunnittelukohteiden projektien johtaminen, itsenäinen suunnittelu tai suunnittelu osana suunnitteluryhmää kokemuksestasi riippuen. Projektimme vaihtelevat pitkäkestoisista vaativista suunnittelutehtävistä esimerkiksi lyhytkestoisiin vauriokorjausten suunnittelukohteisiin.

Meillä työskentely

Swecolla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi koulutusmyönteisessä, osaavassa ympäristössä alan johtavassa yrityksessä. Sweco Akatemian järjestämien sisäisten ja ulkoisten koulutusten avulla varmistamme, että olemme pysyvästi osaamisen edelläkävijöitä. Laadimme vuosittaisten kehityskeskustelujen yhteydessä henkilökohtaiset ura- ja kehittymissuunnitelmat tukemaan jatkuvaa ammatillista kehittymistä. Arvostamme ja edellytämme motivaatiota uuden oppimiseen.

Pääset työskentelemään yhdessä rakennetun ympäristön parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja oppimaan heiltä. Meillä on tiivis ja mukava porukka, jolla on erittäin laaja-alaista rakenneteknistä asiantuntemusta sekä korjaus- että uudisrakennuskohteista. Tarvittaessa ratkomme yhdessä eteen tulevat ongelmat, eikä koskaan ei tarvitse jäädä ongelman kanssa yksin. Käytössämme on kattava valikoima erilaisia ohjelmistoja 3d-rakennemallinnusta ja -laskentaa varten. Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Eduksesi katsotaan kiinnostus rakenteiden lujuuslaskentaan, korjausrakentamiseen ja rakenteiden toimintaan. Kokeneemmalta osaajalta toivomme vaativan rakennelaskennan teorian ja siinä käytettävien ohjelmistojen hallintaa ainakin niin, että sinulla on valmiudet kehittyä ohjauksessamme kovan luokan osaajaksi. Toimimme yhteistyössä suomalaisten asiakkaiden kanssa, joten tehtävässä menestymisen edellytyksenä on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Lisätiedot ja hakeminen

Helsinki: Tommi Mutanen, puh. 041 5454 701, tommi.mutanen@sweco.fi tai Harri Makkonen, puh. 040 5541 854, harri.makkonen@sweco.fi.
Porvoo: Janne Koivuniemi, puh. 040 1362 293, janne.koivuniemi@sweco.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kanssa viimeistään 30.01.2019 >

Palkkaamme henkilöitä heti sopivien löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi