Rakennesuunnittelun johtaja, rakennustyön valvoja sekä rakenne- ja/tai elementtisuunnittelija

Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu Oy
Sijainti Mikkeli, Savonlinna
Päivämäärät Julkaistu 6.5.2021 Hae viimeistään 31.5.2021

Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä mukavassa työyhteisössä keskellä Järvi-Suomea, sillä tarvitsemme joukkoomme uusia rakennusalan ammattilaisia. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät kilpailukykyisellä palkalla sekä hyvät työsuhde-edut. Otathan meihin yhteyttä, mikäli olet mielestäsi sopiva johonkin alla kuvattuun tehtävään.

Rakennesuunnittelun johtaja, Mikkeli tai Savonlinna
Koulutukseltasi olet rakennetekniikan diplomi-insinööri tai insinööri ja sinulla on vähintään 10 vuoden työkokemus alalta. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta esimiestehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta sekä tietomallinnettujen kohteiden suunnittelusta. Hallitset Tekla Structuren sekä betoni- ja teräsrakenteiden mitoitusohjelmien sujuvan käytön. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöistä ja innovatiivista ajattelutapaa sekä halua kehittää yrityksen toimintaa.

Rakennustyön valvoja, Savonlinna
Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri tai rakennusmestari, ja sinulla on useamman vuoden työkokemus työmaavalvonta- ja rakennuttamistehtävistä. Katsomme eduksi, mikäli olet työskennellyt sekä uudisrakentamis- että korjaushankkeiden parissa. Lopullisen toimenkuvasi tulemme määrittelemään kokemuksesi ja osaamisesi perusteella niin, että pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi.

Rakenne- ja/tai elementtisuunnittelija
Koulutukseltasi olet mieluiten rakennusinsinööri ja sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus rakenne- ja/tai betonielementtisuunnittelusta. Hallitset AutoCADin tai Cadmaticin käytön, Tekla Structuren käyttö katsotaan eduksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat ottaa vastuuta projektisi onnistumisesta. Toimipaikkasi sijaitsee joko Mikkelissä tai Savonlinnassa. Myös etätyön tekeminen on mahdollista.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä saa toimitusjohtaja Riku Vihkolta, puh. 0440 360 900 tai riku.vihko@k-suunnittelu.fi.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n voit jättää osoitteeseen riku.vihko@k-suunnittelu.fi viimeistään 31.5.2021. Työtehtävät voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaamme sopivan henkilön välittömästi hänet löydettyämme.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi