Avoimet työpaikat Oulu Julkaistu Haku päättyy

Rakennesuunnittelun projektipäällikköä, lvi-projektipäällikköä, rakennesuunnittelijoita sekä lvi- ja sähkösuunnittelijoita

Wise Group on suomalainen talonrakennusalan moniosaaja, joka tarjoaa rakenne- ja talotekniikan, rakennuttamisen, korjausrakentamisen ja akustiikan suunnittelu- ja konsultointipalveluja uudis- ja korjauskohteisiin. Vahvassa kasvussa olevassa Oulun alueyksikössämme työskentelee 25 hengen iskujoukko rakenne- ja talotekniikan asiantuntijoita. Yhteensä wiseläisiä on jo yli 500 viidellätoista eri paikkakunnalla.

Etsimme vahvassa kasvussa olevaan Oulun alueyksikköömme:

Rakennesuunnittelun projektipäällikköä,
lvi-projektipäällikköä,
rakennesuunnittelijoita sekä lvi- ja
sähkösuunnittelijoita

Wise Groupissa sinua odottavat monipuoliset tehtävät kiinnostavien hankkeiden ja asiakkaiden parissa. Toimit osana suunnitteluryhmää ja vastaat osaltasi asiakkaiden hankkeiden onnistumisesta yhdessä muun projektiorganisaation kanssa.

Tarjoamme avoimen yhdessä tekemisen työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä erittäin hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut yrityksessä, joka kasvaa ja kehittyy. Panostamme paljon henkilöstön työhyvinvointiin ja meillä vallitseva yhdessä tekemisen ilmapiiri ja hyvä tiimihenki ovat asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Tarkemmat tiedot tehtävistä ja hakuohjeet löydät osoitteesta
wisegroup.fi/rekrytointi. Hakuaika päättyy 5.3.2017

Rakennuslehden pääuutisia