Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Rakennesuunnittelun tiimivetäjä

Haemme korjausrakentamispalvelun rakennesuunnitteluun tiiminvetäjää Helsingin toimistollemme Ruskeasuolle. Ammattitaidon ja esimiesosaamisen lisäksi on olennaista, että olet kiinnostunut suunnitteluprosessien kehittämisestä ja muutosten toteuttamisesta.

Korjausrakentamisen rakennesuunnittelun tiiminvetäjänä ja rakennesuunnittelijana

  • Vastaat osaltasi tiimisi projektien tuloksesta sekä resursoinnista.
  • Kehität tiimisi operatiivisista toimintaympäristöä ja toimit tiimin esimiehenä.
  • Toimit rakennesuunnittelijana asiakasrajapinnassa ja hoidat mielenkiintoisten projektien suunnittelun sekä ohjauksen.
  • Toimit myös projektipäällikkönä omassa rakennesuunnitteluryhmässä.

Toivomme sinulta
Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vaativien rakenteiden suunnittelijapätevyyttä betoni- tai teräsrakenteissa tai lähiaikoina saavutettavaa vastaavaa pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle
Pääset osaksi innostunutta ilmapiiriä ja mahdollisuuden kehittyä entisestään rakennusalan moniosaajana. Korjausrakentamisen rakennesuunnittelijamme ovat lahjakkaita ja ammattitaitoisia osaajia, joiden kanssa sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Meillä työskentelet aidosti monialaisessa suunnittelutoimistossa yhteistyössä arkkitehtien, LVIAE- ja sähkösuunnittelijoiden kanssa.

Hae
Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 19.12.2017. Rekrytointijärjestelmässämme hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa!

Lisätietoja

Toimialajohtaja Petri Paavilainen, p. 010 507 6146, petri.paavilainen@optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa. Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Asiakasverkostomme kattaa koko maan. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Optiplan Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia