Rakennesuunnittelupäällikkö

Sijainti Länsi-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 6.7.2017 Hae viimeistään 31.7.2017

Rakennesuunnittelupäällikkö asuinrakentamiseen, Länsi-Suomi

Tervetuloa rakentamisen revoluutioon!

Etsimme kasvavaan joukkoomme rakennesuunnittelupäällikköä työskentelemään osana konseptitiimiä, joka palvelee Lehto Asunnot -palvelualueen Länsi-Suomen hankkeita (Turku, Tampere, Jyväskylä). Työpisteesi sijaitsee Tampereen Nekalassa ja osa kollegoistasi Kempeleessä sekä Vantaalla.

Rakennamme edistyneellä teollisella rakennuskonseptillamme laadukkaita koteja Suomen parhaille paikoille tehokkaasti ja talousohjatusti. Valmistamme asennusvalmiita komponentteja asuntokohteisiimme Oulaisissa omalla tehtaallamme ja tavoitteenamme on edelleen kehittää toimintamallejamme ja kasvattaa tuotantokapasiteettiamme.

Sinusta työkaverimme?

Rakennepäällikkönä työskentelet tuotepäälliköidemme alaisuudessa ja vastaat asuntokonseptien rakenneratkaisuista ja kehittämisestä. Ohjaat konseptien mukaan rakennettujen kohteiden tietomallipohjaista rakennesuunnittelua kustannustietoisesti. Työskentelet tärkeässä roolissa koko rakentamisketjun alusta loppuun asti ja pääset vaikuttamaan kausihankintoihin, joita itse suunnittelet. Tuotteistamisprosessit tulevat sinulle tässä tehtävässä tutuiksi!

Osaatko yksinkertaistaa teknisiä asioita? Oletko intohimoisesti kiinnostunut rakenteiden kustannuksista? Sinulla on ehkä jo aiempaa kokemusta ja taitoa työskennellä monialaisessa tiimissä: meidän asuntotiimiimme tuovat tärkeän työpanoksensa sekä rakentajat, arkkitehdit, suunnittelijat että kaupan alan asiantuntijat.

Toivoisimme sinulta lisäksi
– rakennusalan insinööri-/DI -koulutusta
– työkokemusta betonirakenteista 2 – 5 vuoden ajalta
– tietomalliosaamista ja sujuvaa Tekla Structures -ohjelmiston käyttökokemusta
– kokemus asuntojen rakennesuunnittelusta olisi suureksi eduksesi!

Miksi meille?

Viihdyt meillä varmasti, jos tykkäät luovasta ja ennakkoluulottomasta työympäristöstä ja haluat olla osa edistyksellistä rakentamista. Jos arvostat hyvää joukkuehenkeä, tämä on sinun paikkasi. Tiimimme perehdyttää sinut tehtäviisi huolellisesti ja on tarvittaessa tukenasi aina kun sitä kaipaat. Kehittymismahdollisuuksia kasvavassa konsernissamme on runsaasti – keskustellaan yhdessä millainen sinun urapolkusi voisi olla.

Palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi kannustava tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi ja kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työhösi voi kuulua satunnaisia matkapäiviä toimialueellasi (arvio pari päiväreissua/kk).

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Urholle p. 050 356 6713 tai Jannelle p. 050 406 8057. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme vapaamuotoisesti oheisen linkin kautta 31.7.2017 mennessä. Lisääthän yhteystietojesi oheen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lehto Asuntojen suunnittelujohtaja Urho Myllymäki ja projektipäällikkö Janne Toivanen.

Hakuaika alkaa: 27.6.2017
Hakuaika päättyy: 31.7.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi