Suunnitteluassistentti rakennesuunnitteluryhmään

IdeaStructura Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 5.12.2017 Hae viimeistään 22.12.2017
Haluatko mukaan IdeaStructuran tiimiin?
Meillä et ole pisara meressä vaan ihminen, johon olemme valmiita satsaamaan.

Me idisläiset olemme tiivis porukka, jossa eri tiimit tukevat toisiaan ja jakavat osaamistaan. Luomme urapolkuja uusille työntekijöille pitäen mielessä sekä yrityksen että työntekijän kehittymisen – uuden oppiminen lisää työn mielekkyyttä. Työntekijämme kiertävät sisäisesti ja kehittyvät eri tehtävissä, jotta heillä on laaja-alainen näkemys erilaisista uudis- ja korjausrakentamishankkeista. Siksi työntekijöillämme onkin monipuolinen ja korkealle arvostettu ammattitaito.

Meillä et ole pisara meressä vaan ihminen, johon olemme valmiita satsaamaan. Panostamme koulutukseesi ja tuemme sinua projekteissasi. Sinulle räätälöidyn kehityspolun avulla autamme sinua kehittymään rakennusalan Proksi, todelliseksi ammattilaiseksi, joka osaamisellaan tukee muita hankeosapuolia. Käytettävissäsi on kaikki nykyaikaiset suunnittelu- ja mallinnusohjelmat ja tekniikat.

Etsimme rakennesuunnitteluryhmään suunnitteluassistenttia

Jos sinulla on teknisen piirtämisen sekä AutoCAD-ohjelmiston perusteet hallussa, meillä on paikka sinulle!
Voit olla ammattilainen, valmistuva tai opintojesi loppusuoralla oleva suunnitteluassistentti, piirtäjä tai rakennesuunnittelija. Tietomallintamisen osaaminen ja työkokemus suunnittelutoimistosta tai rakennustyömaalta katsotaan eduksi. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista otetta sekä valmiutta tiimityöskentelyyn. Lisäksi turvaluokiteltujen kohteiden suunnittelussa edellytetään nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme monipuolisia suunnittelutehtäviä korjaus- ja uudisrakentamisen parissa. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus, hyvät työsuhde-edut ja joustavat työajat. Tarjoamme sinua tukevan ja auttavan työympäristön ja mahdollisuudet kehittyä piirtäjänä ja mallintajana huippuosaajaksi.

Aloitusajankohta on sovittavissa, kuitenkin viimeistään helmikuun 2018 alkuun mennessä.

Kysymykset ja hakemus 22.12.2017 mennessä
Antti Nurmi, Rakennesuunnittelija, projektipäällikkö
050 3084 915, antti.nurmi@ideastructura.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi