Rakennus- ja infratekniikan opettajia

Turun Ammattikorkeakoulu
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2018 Hae viimeistään 26.4.2018

Turun ammattikorkeakouluun tarvitaan uusia Rakennus- ja infratekniikan opettajia

Lounais-Suomessa on meneillään positiivinen rakennemuutos. Nykyisten kasvuodotusten toteutuessa alueelle syntyy seuraavan viiden vuoden aikana 30 000 uutta työpaikkaa. Me koulutamme alueelle huippuosaajia ja olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa elinkeinoelämän kanssa.

Nyt haemme

Infratekniikan lehtoria/yliopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen.
Vastuualueena on infratekniikan rakentamiseen ja projektinhallintaan liittyvä opetus. Tehtävänä on vastata infratekniikan opetuksesta hankkeiden rakentamisen ja niiden hallinnan osalta. Hakijan tulee hallita tietomallinnuksen käyttö rakentamisessa

Rakennetekniikan määräaikaista lehtoria/tuntiopettajaa ajalle 1.8.2018 – 31.12.2020.
Vastuualueena on talonrakennuksen rakennetekniikan ja rakennusfysiikan opetus. Tehtävänä on vastata rakennetekniikan opetuksesta betoni- ja/tai teräsrakenteiden osalta. Hakijan tulee hallita mm. eurokoodit ja rakenteiden tietomallinnus.

Rakentamisen tuotantojohtamisen ja korjausrakentamisen määräaikaista lehtoria/tuntiopettajaa ajalle 1.8.2018 – 31.12.2020.
Vastuualueena on talonrakennustuotantoon ja korjausrakentamisen suunnitteluun ja toteutukseen painottuva opetus ja ohjaus hakijalle soveltuvalla osaamisalueella.

Tarkemmat tiedot työpaikoista: turkuamk.fi/tyopaikat

Työskentelemme innostavana yhteisönä, jossa jaamme omaa osaamistamme ja tuemme toisiamme. Arvostamme toimivia työelämä- ja koulutusverkostoja sekä kykyä rakentaa niitä ja halua toimia yhteistyössä opiskelijoiden kanssa.

 

Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. www.turkuamk.fi #ExcellenceInAction.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi