Rakennusalan opettaja, talonrakennus

Careeria Oy
Sijainti Askola
Päivämäärät Julkaistu 13.12.2021 Hae viimeistään 3.1.2022

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme ammatillista opettajaa rakennusalalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Askolan toimipisteeseemme. Tehtävä edellyttää tarvittaessa liikkumista myös muissa toimipisteissämme ja työpaikoilla Careerian toiminta-alueella.

Työtehtäviisi kuuluu rakennusalan opetus, työelämässä oppimisen ohjaus ja osaamisen arviointi sekä vastuuopettajan tehtävät.

Toivomme sinulta rakennusalan talonrakennuksen käytännön kokemusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä ja opiskelijalähtöistä työotetta, eduksi katsomme Moodle- ja Wilma-järjestelmien hallintaa.
Tehtävä on päätoiminen, kokoaikainen 1500h/vuosi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista 986/98 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaan.

Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräajaksi erityisen vahvan käytännön työkokemuksen (vähintään 5 vuotta) ja talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon suorittaneella.

Työ alkaa 31.1.2022 tai sopimuksen mukaan aikaisemmin.

Koeaika tehtävässä on 6 kk. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkua esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Tehtävässä sovelletaan AVAINTA opetusalan työehtosopimusta (AVAINOTES), osio C liite 10.

Hakuaika päättyy  3.1.2022  klo 15:00

Lisätietoja sinulle antaa koulutuspäällikkö Merja Jämsén 0405241032 tai merja.jamsen@careeria.fi

Lue lisää ja hae tehtävää >

Lisätietoja:

http://www.careeria.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi