Rakennusarkkitehti, LVI-suunnittelija

Cramo Adapteo
Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 7.4.2017 Hae viimeistään 17.4.2017

Projektien määrän ja monimuotoisuuden lisääntyessä etsimme nyt joukkoomme tehokkaaseen tiimiin uusia suunnittelijoita  vakituiseen työsuhteeseen:

rakennusarkkitehtia
sekä
LVI-suunnittelijaa

Suunnittelijamme motivoituvat erilaisten projektien tuomasta vaihtelevuudesta sekä mahdollisuudesta itsenäiseen työskentelyyn. Useat, toisinaan nopeatempoisetkin hankkeet pysyvät heillä hyvin käsissä. He pääsevät vaikuttamaan jatkuvaan tuotekehitykseemme hakiessamme uusia ja edistyksellisiä tapoja tehdä entistäkin parempia moduuliratkaisuja.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä haastavassa tehtävässä alan kansainvälisen markkinajohtajan palveluksessa sekä hyvät työsuhde-edut. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso lisätietoja ja jätä hakemus viimeistään 17.4. cramofinland.teamtailor.com/.

Lisätietoja tehtävistä antaa Cramo Adapteon suunnittelupäällikkö Anu Aho, puh. 050 527 0159.

 

Cramo Adapteo on siirtokelpoisten tilojen vuokraamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö vuokraa väliaikaisia tiloja mm. kouluiksi, päiväkodeiksi, toimistoiksi ja majoitustiloiksi. Asiakkaita ovat pääasiassa julkinen sektori sekä yritykset. Cramo Adapteo on osa Cramo-konsemia. Emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoa:
www.cramoadapteo.fi
www.cramo.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi