Avoimet työpaikat Tampereen Tilakeskus Liikelaitos Tampere Julkaistu Haku päättyy

Rakennusarkkitehti

Tampereen Tilakeskus Liikelaitos/Rakennuttaminen, suunnittelu ja valvonta
Tampereen Tilakeskus Liikelaitos vastaa kaupungin talonrakennusinvestointien toteutuksesta ja omaisuuden arvon säilymisestä sekä kiinteistönpidosta, kaupungin tilojen vuokralaskutuksesta ja kiinteistöpalveluiden tuottamisesta. Tilakeskuksen liikevaihto vuosisuunnitelman mukaan vuonna 2017 on noin 164 milj. euroa ja investointimääräraha noin 82 milj. euroa. Henkilöstömäärä on noin 230. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, työpaikan Tampereen ydinkeskustassa ja kaupungin työntekijöilleen tarjoamat edut.

Rakennusarkkitehti 1-081-17

Rakennusarkkitehti vastaa pienten korjausrakentamishankkeiden arkkitehtisuunnittelusta. Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö erityissuunnittelijoiden kanssa, vuoropuhelu tilojen käyttäjien kanssa sekä työmaa-aikainen suunnittelijavalvonta ja suunnittelu- ja rakentamisvaiheen kokouksiin osallistuminen, yleensä hankkeen pääsuunnittelijana. Rakennusarkkitehti toimii suunnittelutiimissä, yhteistyössä projektipäälliköiden ja valvojien kanssa.

Arvostamme alan suunnittelukokemusta ja suunnittelutehtävissä hankittua itsenäisen ja vastuullisen työn kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen ja myös ryhmätyöskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaa, innostusta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa sekä Autocad-pohjaisen suunnitteluohjelmiston ja yleisten toimistosovellusten hallintaa. Toivottavaa on Revit- ja Photoshop-ohjelmien hallinta. Eduksi katsotaan muut hyvät ICT-taidot ja kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Mauri Niemi puh. 050 345 1062 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi. Hakuaika päättyy 29.5.2017.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Rakennuslehden pääuutisia