Rakennusarkkitehtuurin lehtori, Rakennustuotannon opettaja/lehtori, Konsultteja

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 24.3.2017 Hae viimeistään 23.4.2017

Osaamista ja oivallusta tulevaisuuden tekemiseen

Pääkaupunkiseudulla toimiva Metropolia Ammattikorkeakoulu muodostaa 16 700 opiskelijan ja noin 1 000 työntekijän yhteisön. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Olemme korkeakoulutuksen uudistaja ja vastuullinen kumppani, löydämme yhteistyössä uusia ratkaisuja ja rakennamme parempaa tulevaisuutta.

Metropolia Ammattikorkeakoulu hakee Rakentaminen ja arkkitehtuuri -osaamisalueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan

 

Rakennusarkkitehtuurin lehtoria

Lehtorin osaamisen toivotaan liittyvän rakennusarkkitehtuuriin, talonrakennukseen ja talonrakennuksen uudistuotantoon ja korjaamiseen. Ymmärrys terveellisestä rakentamisesta on tärkeää. Arvostamme lisäksi useamman vuoden työkokemusta arkkitehdin töistä, tietoteknisten työkalujen osaamista ja sujuvaa englanninkielen taitoa.

Edellytämme arkkitehdin tutkintoa ja toivomme henkilöltä hyviä suhteita rakennus- ja kiinteistöalan toimijoihin ja kykyä toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa.

Lehtori vastaa osaamisprofiilinsa mukaisten opintojaksojen opettamisesta. Lisäksi hän osallistuu aktiivisesti koulutuksen ja työelämäyhteistyön kehittämiseen, sekä osallistuu TKI-hankkeiden valmisteluun, hakuun ja toteutukseen sekä osaamisalueen liiketoimintaan.

 

Rakennustuotannon opettajaa/lehtoria

Rakennustuotannon opettaja/lehtori osallistuu uusien täydennyskoulutus- ja yrityspalveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Hän vastaa lisäksi osaamisprofiilinsa mukaisten opintojaksojen opettamisesta peruskoulutuksessamme ja osallistuu aktiivisesti koulutuksen ja työelämäyhteistyön kehittämiseen sekä TKI-hankkeiden valmisteluun ja toteuttamiseen. Arvostamme kokemusta rakennustuotannosta sekä koulutusten suunnittelusta.

 

Konsultteja asiantuntijaverkostoon

Kasvava täydennyskoulutus- ja yrityspalvelumme etsii rakennusalan konsultteja ja opettajia kumppaniksi toteuttamaan erilaisia koulutushankkeita asiakkaillemme. Voit ilmoittautua mukaan verkostoomme Ilkka Eerolalle.

 

Lisäksi lehtorin tehtäviin edellytetään pedagogisia opintoja, jotka on mahdollista suorittaa kolmen vuoden kuluessa työn aloittamisesta. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 352/2003 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Palvelulaitosten työantajayhdistyksen opetusalan työehtosopimuksen (AVAINOTES) mukaisesti.

Lisätietoja tehtävistä antavat osaamisaluepäällikkö Mika Lindholm, puh. 050 3412246 ja rakennusarkkitehtuurin tutkintovastaava Jorma Lehtinen, puh. 040 1837462 sekä asiakkuuspäällikkö Ilkka Eerola, puh. 040 5929414, tai etunimi.sukunimi@metropolia.fi.

Katso lisätietoja ja jätä hakemus metropolia.fi/tyopaikat
Hakuaika päättyy 23.4.2017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi