Rakennusmestari/ -insinööri

Sijainti Kouvola
Päivämäärät Julkaistu 29.9.2017 Hae viimeistään 13.10.2017

Icopal-konserni on osa Icopalin ja Braas Monierin muodostamaa BMI Groupia joka on Euroopan suurin loivien ja jyrkkien kattojen sekä vedeneristyksen ratkaisujen valmistaja. BMI Groupiin kuuluu useita vahvoja ja vakiintuneita brändejä joista Suomessa toimivat Icopal ja kattotiilistä tunnettu Ormax Monier sekä valmispiippuja valmistava Schiedel Savuhormistot. BMI Groupin pääkonttori sijaitsee Lontoossa ja sen yhtiöiden liikevaihto oli yli 2 miljardia euroa vuonna 2016.
Icopal Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen ja peittämiseen. Päätuotteita ovat kate- ja vedeneristämismateriaalit ja niihin liittyvät rakennusmateriaalit. Urakointiyhtiö Icopal Katto Oy palvelee bitumikattourakoinnissa ja muussa vedeneristysurakoinnissa, peltikattourakoinnissa ja kattojen huoltopalveluissa.

Icopal Katto Oy hakee Kouvolan toimipisteeseen
Rakennusmestaria/ –insinööriä

vastaamaan katto- ja vedeneristysurakoiden laskennasta, asiakasyhteistyöstä sekä projektien ja huollon toiminnan toteutuksesta.

Tässä tehtävässä pääset käyttämään taitojasi monipuolisesti. Vastaat alueen asiakaskunnasta, tarjouslaskennasta ja myynnistä aluepäällikön kanssa yhteisesti sovitusti. Ohjaat sujuvasti työmaiden toimintaa ja osaat varmistaa toimivimmat ja taloudellisimmat rakenneratkaisut ja toteutusmallit.

Toimit sujuvasti yhteistyössä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kanssa. Hoidat dokumentoinnin ja työturvallisuusasiat osana päivittäisiä tehtäviä. Projektien ohjaamisessa ja seurannassa käytät apunasi nykyaikaisia it-järjestelmiä.

Odotamme

  • Rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri, -mestari)
  • Työkokemusta rakennusalalta
  • Kykyä hallita useita samanaikaisia tehtäviä
  • Yhteistyö- ja päätöksentekokykyä

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi
  • Mielenkiintoisia töitä ja muiden ammattilaisten tuen
  • Vakituisen työsuhteen ja hyvät työsuhde-edut

Lisätietoja tehtävästä antaa Icopal Katto Oy:n aluepäällikkö Kristian Sainio, puh. 040 672 2063.

Lähetä hakemuksesi 13.10.2017 mennessä osoitteeseen hakemukset@icopal.com.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi