Rakennusmestarin toimi

Hyvinkään kaupunki
Sijainti Hyvinkää
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2017 Hae viimeistään 11.9.2017

Hyvinkään kaupungin Tekniikan ja ympäristön toimialalla, Teknisen palvelukeskuksen Kiinteistöpalveluiden Rakentamispalveluissa on haettavana vakinainen

RAKENNUSMESTARIN TOIMI

Rakennusmestarin toimenkuvaan kuuluu noin kymmenen ammattityöntekijän suuruisen yksikön esimies- ja työnjohtotehtävät sekä toimiminen vastaavana mestarina yksikön suorittamissa kaupungin kiinteistöjen kunnossapito- ja peruskorjaushankkeissa. Rakennusmestari hoitaa näihin hankkeisiin liittyvät valmistelu-, ohjaus-, työsuojelu- ja hankintatehtävät sekä aliurakoitsijoiden töiden valvonnan.

Tarjoamme runsaasti mielenkiintoista tekemistä, monipuolisen toimintakentän ja hyvät toimintaedellytykset. Arvostamme aktiivista asennetta, kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, yhteistyökykyä ja käytännön kokemusta korjausrakentamisen alalta.

Edellytämme teknikon tai insinöörin tutkintoa teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun rakennustekniikan opintosuunnalta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Valitun on ennen valintapäätöstä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat talopäällikkö Matti Aalto, puh. 040 580 5369 tai tuotantojohtaja Miika Kantola, puh. 040 672 0706

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen tai tutkinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 11.9.2017 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: tekniikka@hyvinkaa.fi tai osoitteeseen Hyvinkään kaupunki / Tekniikka ja ympäristö, Kirjaamo, Suutarinkatu 2, 05900 Hyvinkää (käyntiosoite Suutarinkatu 2D, 3. krs). Kuoreen merkintä ”rakennusmestari”.

Hakemukseen tulee kirjata sähköpostiosoite, johon päätös valinnasta voidaan sähköisesti toimittaa. Hakemuksia ei palauteta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi