Rakennuspäällikkö, asuntomyyjä ja laskentainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 13.12.2019 Hae viimeistään 1.1.2020

HAEMME
RAKENNUSPÄÄLLIKKÖÄ
ASUNTOMYYJÄÄ
LASKENTAINSINÖÖRIÄ

Jatke Pirkanmaa Oy:llä on laaja asiakas- ja yhteistyöverkosto sekä ammattimainen henkilöstö. Vahvistamme entisestään rooliamme paikallisena toimijana ja etsimme joukkueeseemme nyt kolmea uutta ammattilaista.

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖNÄ vastaat tuotannostamme kokonaisvaltaisesti. Sinulla on vahva kokemus menestyksekkäästä tuotannon johtamisesta. Tässä uudessa tehtävässä toimit työpäälliköiden esimiehenä auttaen ja varmistaen projektien onnistumisen. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Hannus, p. 050 593 6171.

ASUNTOMYYJÄNÄ vastaat asuntomyynnistämme: vuonna 2020 aloitamme yli sadan uudisasunnon rakentamisen. Sinulla on kokemusta asuntojen myynnistä ja markkinoinnista sekä tunnet RS-järjestelmän. LKV-pätevyydestä on työssä merkittävä etu. Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehitysjohtaja Anssi Kankaanpää, p. 050 577 1530.

LASKENTAINSINÖÖRINÄ olet tottunut tekemään töitä monipuolisissa rakennushankkeissa, sillä sinulla on vankka kokemus laskentatöistä. Tunnet alalla tarvittavat ohjelmistot. Lisätietoja tehtävästä antaa laskentapäällikkö Pasi Kuusisto, p. 050 442 7274.

HAKEMUKSET:
Hae tehtäviä osoitteessa uratori.mps.fi 19.12. mennessä.

Jatke on vahva suomalainen rakennuskonserni. Liikevaihtomme on noin 300 M€ ja työllistämme reilut 300 henkilöä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi