Avoimet työpaikat Lapti Group Joensuu Julkaistu Haku päättyy

Rakennuspäällikkö tai työpäällikkö

Rakennusliike Lapti Oy on vuonna 1990 perustettu kasvava ja kehittyvä rakennusliike, jossa arvostetaan osaamista ja eteenpäin menevää otetta. Vahvan asuntorakentamisen ohella toteutamme laadukkaita toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä asiakkaiden toiveiden mukaan. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 150 miljoonaa euroa ja vuodelle 2017 liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana. Lue lisää lapti.fi

Etsimme vastuun- ja haasteenjanoisia tekijöitä rakentamaan huolella tiloja kaikkiin elämän vaiheisiin. Tarjoamme sinulle juuri osaamistasi vastaavia projekteja ilman turhia kiemuroita aidolla tekemisen meiningillä.

Laajennamme toimintaamme Joensuuhun ja haemme

rakennuspäällikköä tai
työpäällikköä

käynnistämään toimintaamme alueella.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti nimettyjen hankkeiden suunnittelun ohjauksesta ja rakentamisesta. Osaltasi varmistat hankkeiden laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisen. Työskentelet hyvässä yhteistyössä tilaajien, viranomaisten, ulkopuolisten konsulttien, yhteistyökumppaneiden ja loppukäyttäjien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta vähintään työpäällikön tehtävästä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tutustu meihin ja katso videomme osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Lisätietoja: Tuotantojohtaja Jussi Heikkilä, puh. 040 080 7299.
Täytä hakemus viimeistään 3.3.2017 mennessä osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin

Lapti Group

 

Suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni

Lapti on nopeasti kasvava, suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja palvelutilarakentamisen lisäksi talotekniikkasuunnitteluun ja projektitoteutuksiin eri rakennusliikkeille. Rakennamme pääosan hankkeistamme suunnittele ja toteuta -mallilla. Teemme kiinteistökehitystä lisä- ja täydennysrakentamisesta aina uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen.Konsernin palveluksessa on noin 670 henkilöä.

Sitoutunut henkilöstö, asiantunteva kiinteistökehitys ja kustannustehokas suunnittele ja rakenna -malli tuovat asiakkaalle selkeitä etuja. Ne näkyvät toimivina suunnitelmina, yhteensovitettuina rakenne- ja lvis-ratkaisuina sekä säästettyinä kustannuksia.

Rakennamme huolella – Hyvin suunniteltu on hyvin tehty

Jokaiselle projektille nimetään oma suunnittelutiimi ja toteutuksen vastuuhenkilöt. Vastuuhenkilöt toimivat jo suunnitteluvaiheessa yhdessä ja varmistavat lopputuloksen toimivuuden. He vastaavat, että myytävät asunnot ja urakoitavat rakennukset ovat huolella suunniteltuja, toimivia sekä kustannustehokkaita. Huolellisen suunnittelun tuloksena jokainen Lapti-rakennus on energiatehokas, käytännöllinen ja ympäristöönsä sopiva.

Suuri merkitys suunnittelussa on myös rakennuspaikalla. Valitsemme käyttötarkoitukseen sopivimmat tontit ja huolehdimme rakennuksen sopivuudesta ympäristöönsä. Asuntorakennusten paikan valinnassa korostuvat asuinpaikan yleinen viihtyisyys, hyvät liikenneyhteydet ja palveluiden läheisyys.

Rakennamme huolella -Vastuullisella rakentamisella paras lopputulos

Lapti-rakennus syntyy tarkan rakennusprosessin tuloksena. Rakentamisen viranomaismääräykset määrittelevät perustason, joka rakennuksen on teknisesti täytettävä. Panostamme lisäksi rakentamisen vastuullisuuteen ja pyrimme Laptilla aina ylittämään vähimmäisvaatimukset.

Käytämme vain ammattitaitoista ja koulutettua henkilökuntaa ja henkilökunnan osaamisesta huolehditaan ajantasaisin koulutuksin. Ajattelemme, että jokaisella työntekijällä on oikeus lähteä terveenä töistä. Työturvallisuutta mittaamme monin eri tavoin ja tahdomme pitää työmaat turvallisina kaikille siellä käyville. Rakennusvaiheen työprosessit on kehitetty vuosien parhaiden kokemusten pohjalta ja yhdenmukaistettu tehokkuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi.

Lapti Group - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia