Avoimet työpaikat Lapti Group Joensuu Julkaistu Haku päättyy

Rakennuspäällikkö tai työpäällikkö

Rakennusliike Lapti Oy on vuonna 1990 perustettu kasvava ja kehittyvä rakennusliike, jossa arvostetaan osaamista ja eteenpäin menevää otetta. Vahvan asuntorakentamisen ohella toteutamme laadukkaita toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä asiakkaiden toiveiden mukaan. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 150 miljoonaa euroa ja vuodelle 2017 liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana. Lue lisää lapti.fi

Etsimme vastuun- ja haasteenjanoisia tekijöitä rakentamaan huolella tiloja kaikkiin elämän vaiheisiin. Tarjoamme sinulle juuri osaamistasi vastaavia projekteja ilman turhia kiemuroita aidolla tekemisen meiningillä.

Laajennamme toimintaamme Joensuuhun ja haemme

rakennuspäällikköä tai
työpäällikköä

käynnistämään toimintaamme alueella.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti nimettyjen hankkeiden suunnittelun ohjauksesta ja rakentamisesta. Osaltasi varmistat hankkeiden laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisen. Työskentelet hyvässä yhteistyössä tilaajien, viranomaisten, ulkopuolisten konsulttien, yhteistyökumppaneiden ja loppukäyttäjien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta vähintään työpäällikön tehtävästä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tutustu meihin ja katso videomme osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Lisätietoja: Tuotantojohtaja Jussi Heikkilä, puh. 040 080 7299.
Täytä hakemus viimeistään 3.3.2017 mennessä osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin

Rakennuslehden pääuutisia