Rakennesuunnittelijoita

Pöyry Finland Oy
Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 15.8.2017 Hae viimeistään 3.9.2017

Konsultointi. Suunnittelu. Projektit. Käytön tuki.
Järkevimmät ratkaisut energiantuotantoon, sähkön siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, kemianteollisuuteen ja biojalostukseen, kaivos- ja metalliteollisuuteen, väyläinfraan, ympäristöön sekä vesihuoltoon.  5 500 asiantuntijaa. 40 maata. 130 toimistoa.

Etsimme nyt Vantaalle, Tampereelle, Ouluun ja Kuopioon
kokeneita rakennesuunnittelijoita
projektinjohto- ja esimiestehtäviin

Suunnittelemme vaihtelevia teollisuus- ja kiinteistökohteita sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa. Kiinnostavatko sinua tekniikka ja teollisuus? Ehkä viihdyt kansainvälisissä piireissä? Haluatko olla mukana kehittämässä ekologisia ja kestäviä ratkaisuja, joilla on suuri merkitys hiilijalanjäljen pienentämiselle?

Odotamme sinulta DI:n tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä kokemusta rakennesuunnittelusta. Sujuva suullinen sekä kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito on tehtävissä välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa sekä olla mukana kehittämässä alansa huippua edustavan konsulttiyhtiön osaamista ja palveluja. Tarjoamme miellyttävän työympäristön sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pekka Narinen, pekka.narinen@poyry.com, puh. 040 500 1411.
Hakuohjeet ja lisätiedot avoimista tehtävistä löydät osoitteessa:
www.poyry.fi /ura-poyrylla
Jätä hakemuksesi 3.9. mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi