Avoimet työpaikat Pöyry Julkaistu Haku päättyy

Rakennesuunnittelijoita

Konsultointi. Suunnittelu. Projektit. Käytön tuki.
Järkevimmät ratkaisut energiantuotantoon, sähkön siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, kemianteollisuuteen ja biojalostukseen, kaivos- ja metalliteollisuuteen, väyläinfraan, ympäristöön sekä vesihuoltoon.  5 500 asiantuntijaa. 40 maata. 130 toimistoa.

Etsimme nyt Vantaalle, Tampereelle, Ouluun ja Kuopioon
kokeneita rakennesuunnittelijoita
projektinjohto- ja esimiestehtäviin

Suunnittelemme vaihtelevia teollisuus- ja kiinteistökohteita sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa. Kiinnostavatko sinua tekniikka ja teollisuus? Ehkä viihdyt kansainvälisissä piireissä? Haluatko olla mukana kehittämässä ekologisia ja kestäviä ratkaisuja, joilla on suuri merkitys hiilijalanjäljen pienentämiselle?

Odotamme sinulta DI:n tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä kokemusta rakennesuunnittelusta. Sujuva suullinen sekä kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito on tehtävissä välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa sekä olla mukana kehittämässä alansa huippua edustavan konsulttiyhtiön osaamista ja palveluja. Tarjoamme miellyttävän työympäristön sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pekka Narinen, pekka.narinen@poyry.com, puh. 040 500 1411.
Hakuohjeet ja lisätiedot avoimista tehtävistä löydät osoitteessa:
www.poyry.fi /ura-poyrylla
Jätä hakemuksesi 3.9. mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Pöyry

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme energia-alan ja teollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti. Paikallispalveluissa keskitymme avainmarkkinoillemme. Tarjoamme strategista neuvonantoa ja suunnitteluasiantuntemusta sekä vahvaa projektien toteutuskykyä. Keskeisiä toimialojamme ovat energiantuotanto, sähkön siirto ja jakelu, metsäteollisuus, kemianteollisuus ja biojalostus, metalli- ja kaivosteollisuus, liikenne ja vesi. 6 000 asiantuntijaa toimittaa yli 10 000 projektia vuosittain. Olemme aina kiinnostuneita parhaista ihmisistä ja projekteista.

Pöyry - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia