Rakennustarkastaja

Päivämäärät Julkaistu 1.6.2018 Hae viimeistään 14.6.2018

Rakennustarkastajamme siirtyessä toisiin tehtäviin, etsimme Enontekiön kuntaan

RAKENNUSTARKASTAJAA

Viran kelpoisuusvaatimuksena on MRA 4§ 3. momentin mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai 108§ siirtymäsäännösten mukainen kelpoisuus. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Edellytyksenä on ajokortti ja tarvittaessa oman auton käyttömahdollisuus sekä kyky liikkua ja tulla toimeen itsenäisesti maastossa niin kesällä kuin talvellakin. Kokemus kunnallisesta päätöksenteosta katsotaan eduksi.

Monipuolisen tehtävän hoitaminen vaatii asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa otetta haasteelliseen tehtävään sekä hyvää yhteistyökykyä. Rakennustarkastajan keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat lakisääteisten rakennusvalvontatehtävien hoitaminen kuten lupiin liittyvät ohjaus-, valmistelu-, päätös-, katselmustehtävät ja rakennetun ympäristön valvontatehtävät. Työnkuvasi tarkentuu kykyjesi mukaan.

Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka täytetään heti, virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, hakijalla on mahdollisuus esittää palkkatoive.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 14.6.2018 klo 12.00 mennessä osoitteella: Enontekiön kunta, elinvoimalautakunta, Ounastie 165, 99400 Enontekiö tai sähköpostilla: kirjaamo@enontekio.fi

Viitteeksi: Rakennustarkastajan virka. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää ennen viran vastaanottamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tekninen johtaja Kimmo Lämsä 0400-393798
s-posti: kimmo.lamsa@enontekio.fi

Lisätietoja Enontekiön kunnasta www.enontekio.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi