Rakennustarkastaja

Sijainti Riihimäki
Päivämäärät Julkaistu 21.12.2018 Hae viimeistään 18.1.2019

Riihimäen kaupunki hakee
rakennustarkastajaa
vakinaiseen virkaan

Rakennusvalvonnan lakisääteisten tehtävien (mm. lupa-asioiden valmistelu ja päätökset, katselmukset, asiakasneuvonta ja ohjaus) lisäksi keskeisenä haasteena on sähköisen lupaohjelman Trimble Locuksen ylläpito ja kehittäminen yhteistyössä pääkäyttäjän kanssa.

Lähitulevaisuudessa tapahtuva arkiston sähköistäminen ja digitointi sekä mahdollisesti asteittain pilvipalveluihin siirtyminen ovat rakennusvalvonnan keskeisiä haasteita, jotka  kuuluvat myös rakennustarkastajan päätehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen (MRA) 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto. Lisäksi edellytetään riittävää kokemusta rakennussuunnittelun ja rakennustyön suoritukseen liittyvissä tehtävissä (MRA 4 §).

Reipasta oma-aloitteisuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja arvostetaan erityisesti.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekryyn (www.kuntarekry.fi) 18.1.2019 klo 14:00 mennessä.

Lisätietoja antaa rakennusvalvontapäällikkö Kyösti Piipponen, puh. 040 330 4150.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi