Rakennustekniikan lehtori

Sijainti Lappeenranta
Päivämäärät Julkaistu 20.4.2018 Hae viimeistään 18.5.2018

Haemme joukkoomme
RAKENNUSTEKNIIKAN LEHTORIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen.

Tehtävä edellyttää talonrakennustekniikan, rakennetekniikan ja rakennusfysiikan osaamista. Kokemus tietomallipohjaisesta rakentamisesta katsotaan eduksi. Olet valmis syventämään osaamistasi tarpeen mukaan.

Saimaan ammattikorkeakoulu on kansainvälinen korkeakoulu, joten sujuva englannin kielen taito on välttämätön. Työyhteisömme on tiivis ja odotamme myös sinulta hyviä tiimityötaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämishankkeista. Arvostamme myös kansainvälisissä tehtävissä kerrytettyä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin.

Tarjoamme laajan näköalan rakennusalan kehittämiseen erilaisissa työtehtävissä. Työskentely- ympäristömme on monipuolinen ja innovatiivinen. Saimaan ammattikorkeakoulu on noin 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän osakeyhtiömuotoinen ammattikorkeakoulu, jonka vuosittainen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Toimimme Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, joka on yhteinen Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Skinnarilan kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää.

Työsuhteen ehdot noudattavat Sivistan työehtosopimusta. Lehtorin kelpoisuusvaatimuksista on säädetty valtioneuvoston asetuksella 1129/2014.

Työsuhde alkaa 1.8.2018.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Saimaan ammattikorkeakoulu oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53580 Lappeenranta tai sähköisesti kirjaamo@saimia.fi. Kuoreen tai viestin otsikkokenttään on merkittävä ”rakennustekniikan lehtori”. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 18.5.2018 klo 16.00.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti, kirsi.taivalantti@saimia.fi, 040 517 7702.

Saimaan ammattikorkeakoulu on innovatiivinen ja monipuolinen 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän korkeakoulu. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Saimaan ammattikorkeakoulu toimii Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella yhdessä Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää.

Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta
sähköposti: etunimi.sukunimi@saimia.fi
www.saimia.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi