RAKENNUSTEKNISTEN TÖIDEN VALVOJA

Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 2.3.2018 Hae viimeistään 12.3.2018

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Keravan Kaupunkitekniikka tuottaa keravalaisten tarvitsemat tekniset ja ympäristöön liittyvät palvelut. Kaupunkitekniikassa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää.

Keravan Kaupunkitekniikan Kiinteistöpalvelujen vastuualueeseen kuuluu Keravan kaupungin omistamien kiinteistöjen peruskorjaus, ylläpito ja isännöinti sekä uusien palvelurakennusten rakennuttaminen.  Kiinteistöjen huolto ja ylläpito hoidetaan pääosin omalla työvoimalla.

KERAVAN KAUPUNKITEKNIIKAN KIINTEISTÖPALVELUT HAKEE

RAKENNUSTEKNISTEN TÖIDEN VALVOJAA

Rakennusvalvojan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu talonrakennusinvestointien rakennusteknisten töiden valvonta, tehtäviin kuuluu lisäksi sekä uudis- että peruskorjaushankkeiden suunnittelunohjaukseen osallistuminen rakennusteknisenä asiantuntijana.

Kelpoisuusvaatimuksena AMK tai muu soveltuva rakennusalan koulutus ja vähintään 5 vuoden työkokemus talonrakennuskohteiden valvontatehtävissä.

Työtehtävässä edellytämme itsenäistä ja vastuullista työskentelyä sekä yhteistyökykyä.

Tarjoamme vakinaisen työsuhteen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa ja kehittymishaluisessa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävistä antaa kiinteistöjohtaja Kristiina Pasula, p. 040 318 2739, kristiina.pasula@kerava.fi.

Tiedot ja ohjeet sähköiseen hakumenettelyyn kuntarekryn kautta löydät osoitteesta www.kerava.fi kohdasta avoimet työpaikat

Sähköiset hakemukset pyydämme jättämään 12.3.2018 klo 9.00 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi