Rakennusterveysasiantuntija tai Kuntotutkija

lnspector Sec Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 3.11.2017 Hae viimeistään 17.11.2017

lnspector Sec Oy on edelläkävijä terveysperusteisessa sisäilma- ja kunto­tutkimuksessa. Toimintatapamme on ratkaisuhakuista ja kokonaisvaltaista. Teemme tiivistä viranomais- ja yliopistoyhteistyötä. Kasvamme voimakkaas­ti ja laajennamme aktiivisesti kumppaniverkostoamme.

Etsimme nyt tiimiimme
rakenteisiin tai ilmanvaihtoon perehtynyttä
rakennusterveysasiantuntijaa tai huipputason kuntotutkijaa.

Haluamme hyödyntää osaamistasi laajasti asiakkaan sisäilmaongelmien ratkaisemisessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla ylpeä omasta ammattitaidostasi ja kehittyä voimakkaasti erityisesti terveysperusteisessa tutkimustoiminnassa. Työssäsi ohjaat ja tuet toisten kuntotutkijoiden ja ali­hankkijoiden työskentelyä, lisäksi voit osallistua pilotoivaan koekorjaustoi­mintaan. Meillä työskennellessäsi voit toimia varsin vapaasti omissa asiakas­projekteissasi, mutta saatavillasi on vahvaa tukea muilta ammattilaisilta. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Vantaan yksikkömme.

Olet etsimämme tekijä, jos olet peruskoulutukseltasi esim. rakennusinsinööri ja erityisvahvuuksiasi ovat rakennusfysiikka ja ilmanvaihto. Sinulle on jo kerty­nyt vahvaa kokemusta ja näkemystä joko sisäilma- ja kuntotutkimuspuolelta tai muista soveltuvista työtehtävistä. Arvostamme erityisesti hyviä tiimityö­taitojasi ja ammatillista kunnianhimoasi. Eduksesi katsomme myös suoritetut pätevyydet (RTA, FISE yms.)

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspalvelupäällikkö Mikko Salin, p. 045 866 2929
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen mikko.salin@isec.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi