Infran rakennustöiden valvoja

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2018 Hae viimeistään 23.2.2018

 

Haemme Turun yksikköömme vakituiseen työsuhteeseen infran rakennustöiden valvojaa. Tehtäviisi kuuluvat infrarakentamisen valvontaan ja laadunhallintaan liittyvät tehtävät. Yksikkömme tarjoaa näköalapaikan monisisältöisiin, eri tilaajille tehtäviin infran valvontatöihin. Tukenasi on kokenut projektiorganisaatio sekä aluetoimiston  muu henkilöstö.

Odotamme

Sinulla on infran valvontatehtäviin soveltuva rakennusalan koulutus (insinööri, insinööri AMK tai rakennusmestari) sekä valmistumisen jälkeen vähintään kahden (2) vuoden infra-alan työkokemus.  Lisäksi sinulla on MS Office -ohjelmien perustaidot  sekä valvontatehtäviin vaadittavista pätevyyksistä vähintään Tieturva 1 -pätevyys ja Työturvallisuuskortti.

Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteeltasi innostunut.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake  viimeistään 25.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäälliköt Pertti Kiiskinen 0400 449683 tai Petri Virtanen 040 567 8005.

 

 

www.ramboll.fi/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi