Rakennustöiden valvoja

Sijainti Espoo ja Lahti
Päivämäärät Julkaistu 20.4.2018 Hae viimeistään 7.5.2018

Etsimme Rakennustöiden valvojaa kasvavaan joukkoomme Espooseen ja Lahteen

Tehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevat isojen hankkeiden päävalvojan tehtävistä pienempien hankkeiden itsenäiseen hoitamiseen. Hankkeesta riippuen voit toimia myös toteutusaikaisena turvallisuus- tai kosteudenhallintakoordinaattorina. Kohteemme ovat monipuolisia uudis- ja korjaushankkeita.

Tarjoamme avoimen ja kannustavan työympäristön kovassa kasvussa olevassa yrityksessä, jonka vahva kehityskulku mahdollistaa mielenkiintoiset projektit ja hyvät ammatilliset kehitysmahdollisuudet. Sinulta odotamme rakennusteknistä insinööri-/teknikkotason koulutusta ja yli 3 vuoden kokemusta työmaa-, valvonta-, suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä.

Erityisesti arvostamme kokemusta rakennustöiden valvontatehtävistä, työturvallisuuskoordinaattorin tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Olet sisäistänyt laadunvarmistuksen merkityksen ja ymmärrät valvonnan etukäteissuunnittelunt ärkeyden.

LISÄTIETOJA ANTAVAT:
Osastopäällikkö Jyri Koski (Espoo), m. 040 5009603, jyri.koski@sitowise.com
Projektipäällikkö Simo Niemelä (Lahti), m. 040 8691096, simo.niemela@sitowise.com

HAKEMUKSET PALKKATOIVEINEEN 7.5.2018 MENNESSÄ OSOITTEESSA
SITOWISE.COM/REKRY

Sitowise on rakennetun ympäristön asiantuntijayritys, jonka 1300 huippuosaajaa tarjoavat kaikki alan suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Tule meille töihin – täällä tehdään parasta aikaa alan parhaita töitä.

WWW.SITOWISE.COM

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi