Rakennustöiden valvoja Länsimetro-hankkeeseen

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2019 Hae viimeistään 31.5.2019

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Helsingin ratapihan muutostyöt sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Haemme Länsimetro- hankkeeseen

RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA

Sweco PM hakee rakennustöiden valvojia vakituiseen täysipäiväiseen työsuhteeseen moniuloitteiseen Länsimetro- hankkeeseen. Olet rakennusalan ammattilainen, jolla kokemusta toimitila- tai teollisuuskohteista. Aluksi tulet työllistymään Länsimetron Matinkylän aseman läntisen sisäänkäyntirakennuksen työmaalle.

Tässä roolissa toimit kohteen rakennuttamisesta vastaavassa organisaatiossa rakennustöiden vastuuvalvojana. Toimit tiiviissä yhteistyössä rakennustöistä vastaavan urakoitsijan kanssa huolehtien omalta osaltasi, että toteutus ja lopputulos täyttävät sille asetetut tavoitteet. Teet työmaalla turvallisuuteen ja laatuun liittyviä tarkastuksia, vastaat materiaalihyväksynnöistä sekä urakoitsijan laadunvarmistusaineiston ja laskutuksen tarkastamista.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulta odotamme:

– Soveltuvaa talonrakennusalan koulutusta (Rkm, Ins tai DI)

– Innokasta asennetta ja vuorovaikutustaitoja

– Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

– Hyviä MS- Office-taitoja

– Kokemusta toimitila- tai teollisuuskohteiden uudis- tai korjausrakentamisesta

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Naamanka, puh. 0400 421143, jaakko.naamanka(a)sweco.fi ja Perttu Tavia, puh. 050 378 5164, perttu.tavia(a)sweco.fi. Paras soittoaika on arkisin klo 16-17. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 31.5.2019 mennessä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 15 000 swecolaisesta 2 100 työskentelee Suomessa.

Hae paikkaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi