Avoimet työpaikat Ahma insinöörit Oy Helsinki, Tampere Julkaistu Haku päättyy

Rakennustöiden valvoja/rakennuttaja

www.ahmagroup.com

Ahma insinöörit Oy on vuonna 2002 perustettu rakennuttaja- ja projektinjohtotoimisto. Osaamisemme kattaa talo- ja infrarakennushankkeiden sekä voimalaitosten ja teollisuuden tuotantolaitosten rakennusprojektien rakennuttamis- ja valvontatehtävät hankesuunnittelusta aina takuuajan tehtäviin asti. Korkea laatu, vankka osaaminen, ehdoton luotettavuus ja asiakaslähtöisyys ovat Ahman toiminnan peruskiviä.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme osaajia talo- ja toimitilarakentamisen uudis- ja korjauskohteisiin

Tampereelle rakennustöiden valvoja
ja Helsinkiin rakennustöiden valvoja/rakennuttaja

Tampereella työhön kuuluu rakennuskohteiden valvonta ja raportointi, Helsingissä lisäksi rakennuttamistehtäviä valittavan henkilön osaamisen mukaisesti. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusalan DI, insinööri tai rakennusmestari) ja vähintään muutaman vuoden kokemusta haettavasta tehtävästä. Eduksi katsomme kokemuksen turvallisuuskoordinaattorin tehtävistä ja Helsingin osalta myös rakennuttamistehtävistä. Arvostamme alan FISE-pätevyyksiä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja itsenäisen työn joustavassa työyhteisössä.

Toimistomme Tampereella ja Helsingissä sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja Tampereen tehtävästä antaa aluepäällikkö Juhana Ermes, puh. 040 716 7770 ja Helsingin tehtävästä toimitusjohtaja Kim Lindholm, puh. 040 779 4012.
Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 7.4.2017 mennessä osoitteeseen hakemukset@ahmagroup.com.

Rakennuslehden pääuutisia