Rakennustuotannon lehtori, rakennesuunnittelun lehtori ja laboratorioinsinööri

Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 14.1.2022 Hae viimeistään 31.1.2022

Metropolia Ammattikorkeakoulun Kiinteistö- ja rakennusala on Suomen suurin alan ammattilaisten kouluttaja. Vuosittain meiltä valmistuu noin 400 insinööriä, rakennusmestaria ja rakennusarkkitehtia. Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

  • Rakennustuotannon lehtoria
  • Rakennesuunnittelun lehtoria
  • Laboratorioinsinööriä

Rakennustuotannon lehtorin osaamisen toivotaan liittyvän tieto-ohjattuun rakentamiseen ja rakentamisen tuotantotekniikkaosaamisen lisäksi henkilön suunnittelu- tai työmaataustaa pidetään tärkeänä.

Rakennesuunnittelun lehtorin tehtävässä etsitään profiililtaan betoni- ja puurakenteiden osaajaa, mutta myös korjausrakentamisen rakennesuunnittelun osaamista pidetään etuna.

Laboratorioinsinöörin tehtävään etsitään laboratoriotoiminnasta kiinnostunutta betoni- ja rakennetekniikkaa tai talonrakentamista osaavaa insinööriä. Kokemuksia laboratoriotoiminnasta sekä tutkimus- ja kehitystoiminnasta pidetään tärkeänä. Myös opetuskokemusta erilaisista rakentamisen oppiaineista ja kiinnostusta opetukseen arvostetaan.

Edellytämme lehtoreilta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Toivomme henkilöiltä hyviä suhteita rakennus- ja kiinteistöalan toimijoihin ja kykyä toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa. Arvostamme myös yrittäjämäistä asennetta ja kokemusta omasta yritystoiminnasta. Lisäksi edellytämme lehtoreilta pedagogisia opintoja, jotka on myös mahdollista suorittaa työn ohessa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen aloittamisesta.

Hae 31.1.2022 mennessä sähköisesti osoitteessa: metropolia.fi/tyopaikat

Tiedustelut
Osaamisaluepäällikkö Jorma Säteri
p. 040 5485429
jorma.sateri@metropolia.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi