Rakennustyönvalvoja

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 7.5.2021 Hae viimeistään 23.5.2021

Liiketoimintamme kasvua vahvistamaan haemme Helsinkiin rakennusalan insinööriä tai mestaria valvomaan tilaajiemme rakennushankkeita. Johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Valvonta kattaa laadullisen, ajallisen ja kustannuksellisen valvonnan. Toimit asiantuntijan roolissa ja työsi on liikkuvaa eri työmailla.

Arvostamme:

  • kokemusta rakennusalan työnjohto- ja/tai valvontatehtävistä
  • ammattimaista ja sitoutunutta otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • valmiuksia itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Työssäsi tarvitset myös hyviä tietoteknisiä taitoja sekä ajokorttia. Aiempi valvontakokemus ja valvojapätevyys ovat eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä yrityksessä. Pääset mukaan monipuolisiin rakennushankkeisiin, joissa saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mukavassa työyhteisössämme tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon rakennusalan ammattilaisia.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 23.5.2021 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Koskelainen puh. 044 7799202.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi