Avoimet työpaikat Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Rakennustyönvalvoja

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 50 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Haluaisitko työskennellä rakentamisen näköalapaikalla? Haemme rakennusmestaria tai rakennusinsinööriä johtamaan ja valvomaan rakennushankkeita. Työskentelet rakennushankkeissamme osana hanketiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita kukin omalla osaamisalueellaan. Valvojana johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Valvonta kattaa laadullisen, ajallisen ja kustannuksellisen valvonnan.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Meillä työskentelee projektipäälliköitä, valvojia ja projekti-insinöörejä. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen kohteita. Kehittymismahdollisuutesi ovat hyvät.

Edellytämme sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta ja rakennusalan kokemusta. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato -talossa.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 8.1.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Rakennuslehden pääuutisia