Rakennustyönvalvojia ja kesämestari

Sijainti Espoo, Helsinki, Lahti
Päivämäärät Julkaistu 25.4.2018 Hae viimeistään 29.4.2018

Haemme Helsinkiin ja Lahteen rakennusalan insinööriä tai rakennusmestaria valvojaksi tilaajiemme rakennushankkeisiin. Johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Valvonta kattaa laadullisen, ajallisen ja kustannuksellisen valvonnan. Toimit asiantuntijan roolissa ja työsi on liikkuvaa.

Lisäksi haemme rakennusalan insinööriä, rakennusmestaria tai sellaiseksi pian valmistuvaa kesämestariksi Espoossa sijaitsevalle uudiskerrostalotyömaalle. Toimit hankkeessa kesämesuna ja tehtäväsi liittyvät työnjohtoon ja työmaainsinöörin tehtäviin. Halutessasi kesäperiodin jälkeen voit jatkaa hankkeissamme joko projektipäällikkönä, valvojana, työnjohtajana tai projekti-insinöörinä.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen kohteita.

Edellytämme sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta ja rakennusalan kokemusta. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Käpylässä, Tampereen keskustassa ja Lahden Asko-talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202.

Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 29.4.2018 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi