Rakennusvahinkopalvelun päällikkö

Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.3.2018 Hae viimeistään 25.3.2018

Haemme joukkoomme omaisuuskorvauksetyksikköön Helsingin-työryhmään

Rakennusvahinkopalvelun päällikköä

Toimit työryhmän tulosvastuullisena esimiehenä, joka vastaa oman työryhmänsä osalta koulutustarpeiden täyttämisestä, rekrytoinneista, prosessien kehittämisestä ja perehdyttämisen organisoinnista. Hoidat tarvittaessa suurvahinkoja yhdessä teknisten tarkastajien kanssa osallistumalla asiakastapaamisiin ja vahinkoneuvotteluihin. Luot ja kehität yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa rakennusvahinkojen vahingosta selviytymisen palveluita ja kumppanuusverkostoja. Varmistat asiakkaillemme suositteluun johtavan palvelukokemuksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää syvällistä, vähintään viiden vuoden kokemusta rakennusalalta sekä soveltuvaa rakennusalan koulutusta. Aikaisemmasta esimies-, projektityö- sekä vakuutusalan kokemuksesta on sinulle hyötyä. Tehtävässä korostuvat valmentavan johtamisen ja muutosjohtamisen taidot. Suomen kielen lisäksi hallitset myös hyvin englannin kielen. Suunnitelmallinen työskentelyote ja halu kehittää toimintaa ovat edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään ja vaikuttamaan asioihin. Olemme vakavarainen yritys, jossa on kannustava ilmapiiri ja monipuoliset henkilöstöedut ja tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Meillä on modernit, uudet työtilat hyvien liikenneyhteyksien ääressä Länsi-Pasilassa. Yli 1000 ammattilaista toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoonsa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tapio Kivikangas ma 19.3. klo 12:30- 14:00 puh. 020 746 9456. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 25.3.2018 mennessä.

Suomalaiseen Fennia-konserniin kuuluvat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia ja Fennia Varainhoito Oy. Fennia-konserni tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut. Meillä asiakas on aina etusijalla ja haluamme tehdä yhdessä tulosta asiakkaidemme parhaaksi. Fennia-konsernin yli 1000 tyytyväistä työntekijää toivottavat sinut tervetulleeksi vakuuttamisen erikoisliikkeeseen. Fennian korvauspalveluissa yli 200 korvaustoiminnan ammattilaista palvelee suomalaisia kotitalouksia, yrittäjiä ja yrityksiä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi