Avoimet työpaikat Premico Consulting Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Rakennusvalvoja

Toimintamme on kovassa kasvussa ja sen vuoksi haemme tiimiimme rakennusvalvojaa. Rakennusvalvojana olet yhteistyöhakuinen, hanketta eteenpäin vievä asiantuntija ja yhteistyökumppani. Hallitset rakennustöiden valvonnan eri vaiheet, huolehdit hankkeen laadunvalvonnasta, ajallisesta ohjauksesta, dokumentoinnista ja raportoit edistymistä sekä organisoit vastaanottokatselmukset. Takuuaikana huolehdit mahdollisesti ilmenevien puutteiden korjaamisen koordinoinnista urakoitsijan suuntaan, teet takuutarkastukset ja vastaanotat takuutyöt. Työssäsi sinulla on apuna muun projektiorganisaation asiantunteva tuki.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusteknikko, rakennusmestari tai rakennusinsinööri). Rakennusvalvojan ja/tai RAP- pätevyys luetaan eduksesi. Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, tuotat selkeälukuisia numeerisia ja kirjallisia raportteja, kykenet toimimaan tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä yrittävä asenne, et pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta, haluat kehittyä ja omaat kaikkiaan hyvin laatutietoisen ja järkevän työskentelyotteen.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@premico.fi viimeistään 4.6.2017 mennessä. Toivoimme kuitenkin, että haet tehtävään aikailematta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viestikenttään tunnus: RAKENNUSVALVOJA. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa Henna Kemppainen p. 040 766 5911.

Premico Consulting Oy

Historia. Osaaminen. Innovaatio. Rohkeus. Nämä asiat yhdistyvät Premicossa – siksi onnistuminen ei ole meille sattumaa. Premico on ollut kiinteistösijoittajan luottokumppani yli 50 vuoden ajan.

Rakennutamme, kehitämme ja hallinnoimme asiakkaidemme kiinteistöjä aktiivisella otteella. Ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin haemme yli 30 asiantuntijan ammattitaidolla.

Olemme asuntorahastotoiminnan pioneeri Suomessa ja pyrimme jatkuvasti kehittämään markkinoille uusia kiinteistöihin liittyviä pääomarahastotuotteita. Odotusten ylittämisestä on tullut meille tapa, jota vaalimme myös tulevaisuudessa

Toimintamme osa-alueet ovat kiinteistökehitys, rakennuttaminen, sijoittaminen ja vuokraus

Tutustu meihin täällä

Rakennuslehden pääuutisia