Rakennuttaja-asiamies

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 29.11.2018 Hae viimeistään 9.12.2018
Toimeentarttuva ja huolellinen rakennuttaja-asiamies

Tule työkaveriksi meille Vantaalle. Olet mukana asuntorakentamisen hankkeissa tontinhankintavaiheen avustavista tehtävistä aina asunto-osakeyhtiön hallinnon luovutukseen asti. Huolehdit asunto- ja kiinteistöyhtiöiden perustamiseen ja yhtiöhallintoon liittyvistä tehtävistä ja uudiskohteiden myyntivalmiuden valmistelusta sekä osallistut kiinteistöoikeudellisten sopimusten laatimiseen. Teet yhteistyötä muun muassa viranomaisten, rahoituslaitosten, Laptin omien asiantuntijoiden ja Lapti-kodin ostaneiden asiakkaiden kanssa.

Hyvän taustan tehtävän hoitamiseen antaa muun muassa asunto-osakeyhtiöihin ja asuntokauppaan liittyvä juridinen osaaminen ja talousasioiden hallinta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai esimerkiksi isännöintialalta on eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Jukka Puolakka,  puh. 050 343 0586.

Täytä hakemus tehtävään 9.12.2018 mennessä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi