Rakennuttaja-valvojaa

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2019 Hae viimeistään 15.3.2019

Haemme vesihuollon investoinnit-osastolle Ilmalaan

Rakennuttaja-valvojaa

Investoimme vesihuoltoverkostojen rakentamiseen ja saneeraukseen vuosittain noin 70 miljoonaa euroa. Työskentelet verkostoprojektit-yksikössä, jonka tehtäviin kuuluvat runkoverkkohankkeet ja verkostosaneerausinvestoinnit.

Vastaat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävistä sekä osallistut hankkeiden kilpailuttamiseen. Huolehdit myös hankkeiden yhteensovittamisesta eri osapuolten kanssa ja valmiiden verkostojen käyttöönotosta.

Sinulla on alalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vankka kokemus infrahankkeiden läpiviemisestä. Arvostamme tehtävässä vastuullisuutta, ammattimaista otetta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit. Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, puh. 050 340 5383, ilpo.korhonen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 15.3.2019 klo 15.00.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?726d955b

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi