Avoimet työpaikat Sipoon kunta Sipoo Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttajainsinööri

Sipoo on vireä 20 000 asukkaan kunta Itä-Uudellamaalla, Helsingin naapurissa. Sipoon kunnan katu- ja viheralueet -yksikkö huolehtii mm. liikenneväylien, torien ja viheralueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä metsien hoidosta.

Haemme työyhteisöömme aktiivista ja kehitysmyönteistä

Rakennuttajainsinööriä

Tehtävässä tulet vastaamaan infrahankkeiden suunnitteluttamis- ja rakennuttamistehtävistä sekä osallistut kohteiden suunnittelun ohjaamiseen jo maankäytön suunnittelun aikana. Lisäksi tehtäviin kuuluu erilaisia yksikön toiminnan kehittämistehtäviä.

Tehtävässä arvostamme hyvää kuntatekniikan suunnitteluttamis- ja/tai rakennuttamisosaamista, julkisten hankintamenettelyjen tuntemusta, tavoitteellista ja oma-aloitteista toimintatapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi odotamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä kokonaisuuksien hallintaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä kunnassa. Tarjoamme myös mielenkiintoisia projekteja sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Palkka määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan 17.2.2017 klo 14.00 mennessä kotisivuillamme olevan linkin kautta www.sipoo.fi  > Avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntatekniikan päällikkö Marika Kämppi p. 040 1916 091 tai marika.kamppi(at)sipoo.fi

Rakennuslehden pääuutisia