Avoimet työpaikat Pirkkalan kunta Pirkkala Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttajainsinööri

Haemme rakennuttajainsinööriä
yhdyskuntatekniikan rakennuttamistehtäviin.

Haemme hyvää tyyppiä mukavaan ammattitaitoiseen työyhteisöömme uusiin toimitiloihin Partolaan. Pääset kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavaan kuntaan Suomen toiseksi suurimpaan kasvukeskukseen. Pirkkalassa on rohkea tekemisen meininki ja tutkitusti maan parhaat palvelut.

Tehtäviisi kuuluu mm. infrarakennushankkeiden valmistelu ja suunnitteluttaminen, rakennuttaminen ja työmaavalvonta sekä hankkeisiin liittyvä projektinhallinta ja kustannusseuranta. Rakennuttajainsinöörin tehtäviin kuuluu myös työturvallisuuskoordinaattorin tehtävät ja yhdyskuntatekniikan päällikön sijaistaminen.

Tarjoamme kuntatyönantajan edut viiden tähden kunnassa, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Arvostamme työkokemusta infrarakentamisesta ja rakennuttamisesta, oma-aloitteisuutta, projektinhallintataitoja ja monipuolista yhdyskuntatekniikan osaamista.

Tehtävään valitun on esitettävä Terveystalon työterveyden antama soveltuvuuslausunto terveydentilastaan ennen työsuhteen alkua. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Työ vaatii oman auton käyttöä.

Lisätietoja antaa yhdyskuntatekniikan päällikkö Mikko Keränen, mikko.keranen@pirkkala.fi,
puh. 050 304 6390.

Tehtävä oli uudelleen haettavana. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon haussa.

Lisätietoja ja sähköinen hakulomake löytyvät osoitteesta www.pirkkala.fi/tyopaikat.
Hakuaika alkaa 26.1.2018 ja päättyy 9.2.2018 klo 15.00.

Pirkkalan kunta

Pirkkala on nopeasti kasvava kunta, jolla on paljon tarjottavaa noin 19 000 asukkaalleen. Kuntakeskus sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella vain noin kymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustasta.

www.pirkkala.fi

Rakennuslehden pääuutisia