Rakennuttajainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 28.1.2020 Hae viimeistään 10.2.2020

Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluissa infrapalveluiden tulosalueella on haettavana rakennuttajainsinöörin vakituinen virka. Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on mm. infrapuolen rakennushankkeiden ja urakoiden valmistelu ja suunnitteluttaminen, urakoiden hallinnointiin ja kilpailutukseen liittyvät tehtävät sekä projektien johtaminen. Rakennuttajainsinööri toimii infrapalveluiden johtajan sijaisena.

Rakennuttajainsinöörin viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta kilpailuttamisesta ja projektien hallinnoinnista. Tehtävä edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme valittavalta lisäksi kehittämislähtöistä ajattelutapaa ja asiakaslähtöisyyttä.

Virka täytetään 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virkaan sovelletaan 6 kk koeaikaa. Virkaan valitun on ennen tehtävässä aloittamistaan esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 10.2.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja:

Kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen, puh. 040 133 4780
www.nokiankaupunki.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi