Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri

Keravan kaupunki
Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 15.11.2023 Hae viimeistään 12.12.2023

Haemme kaupunkitekniikan tehokkaaseen joukkoomme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Tätä tulet meille tekemään

Talonrakennusinvestointien rakennuttamistehtävät hankesuunnittelusta toteutukseen tehdään Keravalla pääsääntöisesti omana työnä.
Rakennuttajainsinöörin työtehtäviin kuuluu investointien valmistelu yhdessä kiinteistöjohtajan kanssa ja toteuttamiseen liittyviä rakennuttamistehtäviä.
Rakennuttajainsinööri kilpailuttaa hankkeiden suunnittelijat puitesopimuskumppaneiden kesken, valmistelee päätökset ja tekee tilaukset, osallistuu suunnittelukokouksiin valmistellen suunnittelukokousten asialistat ja toimii kokouksissa sihteerinä. Rakennuttajainisnööri valmistelee Investoinithankkeiden kilpailuttamisen Cloudia-järjestelmässä, valmistelee sopimukset ja toimii toteutusvaiheessa työmaakokousten valmistelijana ja sihteerinä.

Näin onnistut tehtävässä

Tehtävässä edellytämme sinulta vähintään rakennusmestaritasoista talonrakennusalan koulutusta ja 5 vuoden työkokemusta talonrakennusalalta. Kokemus hankinta- ja rakennuttamistehtävistä sekä julkisista hankinnoista katsotaan eduksi.
Odotamme sinulta itsenäistä ja aloitteellista työskentelyä sekä halua oppia ja kehittyä. Lisäksi hyvät tiimityöskentelytaidot sekä ajan tasalla olevat IT-taidot ovat tässä tehtävässä tärkeitä.

Tule meille työkaveriksi – tarjoamme sinulle

Meillä pääset työkaveriksi osaksi kehittämismyönteistä työyhteisöä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi. Ammatillisena tukenasi toimivat työkaverisi ja esimiehesi.
Tarjoamme myös asuntomahdollisuuden yhdessä kaupungin vuokra-asuntoyhtiö Nikkarinkruunun kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen täältä > Kuntarekryn kautta 12.12.2022 mennessä. Työavain: 557479

Lisätietoja antaa: kiinteistöjohtaja Kristiina Pasula 040 318 2739

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat