Avoimet työpaikat Keravan kaupunki Kerava Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttajainsinööri, Rakennusvalvoja/LVI-asiantuntija, Rakennusmestari/työnjohtaja

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos tuottaa keravalaisten tarvitsemat tekniset ja ympäristöön liittyvät palvelut. Kaupunkitekniikassa työskentelee noin 150 vakituista työntekijää.

Keravan kaupunkitekniikan kiinteistöpalvelut hakee

Rakennuttajainsinööriä talonrakennusinvestointien rakennuttamistehtäviin. Kelpoisuusvaatimuksena AMK tai muu soveltuva rakennusalan koulutus ja vähintään 5 vuoden talonrakennusalan työkokemus. Eduksi katsotaan RAP- tai RAPS-pätevyys.

Rakennusvalvojaa/LVI-asiantuntijaa talonrakennusinvestointien rakennusaikaisiin valvontatehtäviin/uudis- ja peruskorjaushankkeiden taloteknisiin suunnittelu- ja rakentamisvaiheen asiantuntijatehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena AMK tai muu soveltuva ammattitutkinto joko talonrakennus tai LVI- alalta sekä vähintään 5 vuoden työkokemus em. työtehtävissä.

Rakennusmestaria/työnjohtajaa omien kiinteistöjen pienkorjaustöitä tekevien rakennusmiesten työnjohtajaesimieheksi ja huollosta vastaavan työnjohtajan työpariksi.

Kelpoisuusvaatimuksena rakennusalan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus/ työkokemus.

Keravan kaupunkitekniikan Kiinteistöpalvelujen vastuualueeseen kuuluu Keravan kaupungin omistamien kiinteistöjen peruskorjaus, ylläpito ja isännöinti sekä uusien palvelurakennusten rakennuttaminen. Kiinteistöjen huolto ja ylläpito hoidetaan pääosin omalla työvoimalla.

Kaikissa työtehtävissä edellytämme itsenäistä ja vastuullista työskentelyä sekä yhteistyökykyä.

Tarjoamme vakinaisen työsuhteen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa ja kehittymishaluisessa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävistä antaa kiinteistöjohtaja Kristiina Pasula, p. 040 318 2739, kristiina.pasula@kerava.fi.

Tiedot ja ohjeet sähköiseen hakumenettelyyn kuntarekryn kautta löydät osoitteesta www.kerava.fi kohdasta avoimet työpaikat.

Sähköiset hakemukset pyydämme jättämään 31.5.2017 klo 16.00 mennessä.

Keravan kaupunki

Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme.

Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki!

Kerava on luotettava työnantaja askeleen päässä Helsingistä. Työnantajana olemme tasa-arvoinen, oikeudenmukainen ja joustava. Huolehdimme työntekijöistämme ja heidän ammattitaitonsa ylläpitämisestä. Keravalla on mahdollista löytää työn ilon ilo!

 

 

Rakennuslehden pääuutisia