Avoimet työpaikat Pietarsaaren kaupunki Pietarsaari Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttajainsinöörin toimi

Rakennuttajainsinöörin toimi

Pietarsaaren kaupunki

Haemme vakituiseen työsuhteeseen rakennuttajainsinööriä vastaamaan kaupungin tilahallinnon uudis‐ ja peruskorjausten rakennuttamisesta, hankesuunnittelusta aina kymmenvuotisvastuiden hoitamiseen saakka. Työhön liittyy myös rakennuskohteiden työmaavalvontaa sekä tilahallinnon mahdollisia muita tehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluu toimia nimettyjen hankkeiden turvallisuuskoordinaattorina.
Toimen kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa, teknillisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu toimeen soveltuva tutkinto, diplomi‐insinööri, insinööri tai rakennusmestari sekä kokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• osaamista rakennuttamisesta, suunnittelusta tai rakentamisesta
• hyviä vuorovaikutus‐ ja neuvottelutaitoja
• suomen ja ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa
• kykyä toimia tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä
• tilaajavelvoitteiden ja rakennusalan yleisten sopimusehtojen tuntemusta

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka‐ ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Hakemus ja CV on toimitettava viimeistään perjantaina 31.3.2017 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: Pietarsaaren kaupunki, Tilahallinto, Rune Hagström, Strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari tai sähköpostitse: rune.hagstrom@pietarsaari.fi
Lisätietoja antaa tekninen johtaja Rune Hagström puh. 044 785 1463.

Pietarsaaren kaupunki / Tilahallinto

Rakennuslehden pääuutisia