Rakennuttajainsinöörin virka

Heinola
Sijainti Heinola
Päivämäärät Julkaistu 3.3.2017 Hae viimeistään 20.3.2017

Heinola on n. 20 000 asukkaan kehittyvä, monipuolisten palvelujen kaupunki Päijät-Hämeen sydämessä hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja jolla on tarjota erinomaiset vapaa-ajan viettomahdollisuudet niin maissa kuin vesilläkin.

Teknisen toimen talo-osasto vastaa kaupungin omistamien kiinteistöjen sekä kaupungin omistamien osakehuoneistojen kunnossapidosta ja korjauksista. Työ talo-osastolla on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

Talo-osaston rakennuttamisyksikössä on nyt uudelleen haettavana

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIN VIRKA

(työnumero 191029)

Työ on pääosin peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteiden rakennuttamista hankesuunnittelusta aina kymmenvuotisvastuiden hoitamiseen saakka. Työhön liittyy myös rakennuskohteiden työmaavalvontaa.
Työssä edellytetään talonrakennusalan koulutusta (ins. AMK tai rak.ins), työkokemusta ja oikeaa asennetta. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3055,00 €/kk, minkä lisäksi tulevat ammattialalisä sekä henkilökohtainen lisä Heinolan kaupungin työnvaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnin perusteita noudattaen.

Virkaa haetaan sähköisesti kuntarekry.fi 20.3.2017 klo 12.00 mennessä. Aikaisemmin virkaa hakeneet huomioidaan valintaa suoritettaessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Ilpo Hyytiä p. 044 797 6859, ilpo.hyytia@heinola.fi. Ks. myös kuntarekryssä oleva ilmoitus.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi