Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttajakonsultti ja rakennustyönvalvoja

Haemme rakennuttajakonsulttia ja rakennustyön valvojaa uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissamme. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen työnkuvaa voidaan laajentaa myös rakennuttajapalvelujen ryhmäpäälliköksi. Lopullinen työnkuva on sinusta kiinni!

Rakennuttaja- tai valvojakokemuksella voit olla myös uusi ryhmäpäällikkömme, mutta se on omista toiveistasi ja persoonastasi kiinni. Kerro meille uratoiveesi! Ammattilaistiimiemme toimipiste sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla. Halutessasi sinulla on mahdollisuus kannustaa ryhmäsi huipputulokseen ja viedä työfiilis huippulukemiin.

Työ sisältää monipuolista rakennuttamisen johtamista ja valvontaa. Toimenkuvasi on vastuullinen:

  • Toimit rakennuttajakonsulttina asiakasrajapinnassa ja hoidat projektien rakennuttamisen tilaajan edunvalvojana.
  • Rakennustyön valvojana hallitset rakennustyön valvojan tehtävät itsenäisesti.
  • Toisinaan toimit myös projektipäällikkönä oman kokonaissuunnitteluryhmämme tai ulkopuolisten suunnittelijoiden ohjaajana.
  • Vastaat ryhmäpäällikkönä osaltasi Optiplanin rakennuttamisen- ja valvontaryhmän tuloksesta sekä resursoinnista, kun olet esimiestehtävässä.
  • Esimiesroolissa kehität ryhmäsi operatiivisista toimintaympäristöä ja toimit ryhmäsi innostavana esimiehenä.

Toivomme sinulta
Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta rakennusalan sopimus- ja kokouskäytännöistä, projektien johtamisesta, kilpailutuksesta ja työmaatoiminnasta. RAP/RAPS-pätevyys katsotaan eduksi. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle
Optiplanissa pääset kiinnostavien ja monipuolisten hankkeiden pariin. Koet motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin, johon toivomme sinultakin hyvää, avointa asennetta. Meillä kokenutkin ammattilainen kehittyy edelleen rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa
toimialajohtaja Petri Paavilainen, puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen@optiplan.fi

Hae
tehtävää konsernin rekrytointijärjestelmän kautta. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilön löydyttyä.
Hakuaika päättyy 14.1.2018.

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Optiplan Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia