Rakennuttajakonsultti ja rakennustyönvalvoja

Optiplan Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.1.2018 Hae viimeistään 14.1.2018

Haemme rakennuttajakonsulttia ja rakennustyön valvojaa uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissamme. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen työnkuvaa voidaan laajentaa myös rakennuttajapalvelujen ryhmäpäälliköksi. Lopullinen työnkuva on sinusta kiinni!

Rakennuttaja- tai valvojakokemuksella voit olla myös uusi ryhmäpäällikkömme, mutta se on omista toiveistasi ja persoonastasi kiinni. Kerro meille uratoiveesi! Ammattilaistiimiemme toimipiste sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla. Halutessasi sinulla on mahdollisuus kannustaa ryhmäsi huipputulokseen ja viedä työfiilis huippulukemiin.

Työ sisältää monipuolista rakennuttamisen johtamista ja valvontaa. Toimenkuvasi on vastuullinen:

  • Toimit rakennuttajakonsulttina asiakasrajapinnassa ja hoidat projektien rakennuttamisen tilaajan edunvalvojana.
  • Rakennustyön valvojana hallitset rakennustyön valvojan tehtävät itsenäisesti.
  • Toisinaan toimit myös projektipäällikkönä oman kokonaissuunnitteluryhmämme tai ulkopuolisten suunnittelijoiden ohjaajana.
  • Vastaat ryhmäpäällikkönä osaltasi Optiplanin rakennuttamisen- ja valvontaryhmän tuloksesta sekä resursoinnista, kun olet esimiestehtävässä.
  • Esimiesroolissa kehität ryhmäsi operatiivisista toimintaympäristöä ja toimit ryhmäsi innostavana esimiehenä.

Toivomme sinulta
Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta rakennusalan sopimus- ja kokouskäytännöistä, projektien johtamisesta, kilpailutuksesta ja työmaatoiminnasta. RAP/RAPS-pätevyys katsotaan eduksi. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle
Optiplanissa pääset kiinnostavien ja monipuolisten hankkeiden pariin. Koet motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin, johon toivomme sinultakin hyvää, avointa asennetta. Meillä kokenutkin ammattilainen kehittyy edelleen rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa
toimialajohtaja Petri Paavilainen, puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen@optiplan.fi

Hae
tehtävää konsernin rekrytointijärjestelmän kautta. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilön löydyttyä.
Hakuaika päättyy 14.1.2018.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi