Avoimet työpaikat Sato Oyj Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttajapäällikkö

Oletko sinä asuinkiinteistökehityksen ammattilainen? Tule SATOlle töihin Helsingin toimipisteeseen!

Rakennuttajapäällikkö

Rakennuttajapäällikkönä hahmotat isot kokonaisuudet, mutta ymmärrät myös yksityiskohtien merkityksen. Olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta olet myös jämäkkä ja jämpti. Innostut ja innostat, haluat kehittyä ja kehittää. Tiedät, että sinun työsi lopputulos on kanssaihmisen koti, ja suhtaudut asumiseen intohimoisesti.

Työssäsi vastaat tulevien kotiemme rakennuttamisesta. Ne ovat pääasiassa uudis-asuntokohteissa, mutta eteesi saattaa tulla myös käyttötarkoituksen muutoshank­keita. Pääset vastaamaan tuotannon johtamisesta, rakentamisen valmisteluvai­heen tehtävät hoidat yhteistyössä suunnittelupäällikön kanssa ja vastaat itsenäisesti projektien toteuttamisesta urakkasopimusvaiheesta alkaen. Teet töitä satolaisten lisäksi monien sidosryhmiemme kanssa ja johdat rakentamisvaiheessa projekteissa työskentelevien yhteistyökumppaneiden toimintaa.

SINULLA ON:

  • rakennusalan diplomi-insinöörin/insinöörin tutkinto
  • vähintään viiden vuoden kokemus monipuolisista ja vastuullisista asuntorakennuttamisen tehtävistä.

ARVOSTAMME ERITYISESTI:

  • monipuolista käytännön kokemusta asuntorakennuttamisesta tai asuntorakenta­misesta, rakentamisen sopimuskäytännön tuntemista ja hyviä yhteistyötaitoja
  • kykyä ohjata rakentamista kustannustietoisesti kohtuuhintaisen asumisen ja elinkaaritalouden tavoitteet huomioon ottaen.

SATOssa saat työkavereiksesi asumisen ja asuntorakennuttamisen rautaisia asian­tuntijoita. Meillä on rima korkealla, koulutamme henkilöstöämme, kannustamme ideoimaan, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan uuden satolaisen löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen arto.aalto@sato.fi viimeistään 31.3.2017. Lisätietoa tehtävästä antaa Arto Aalto, p. 0201 344 392, parhaiten tavoitettavissa 10.3. klo 12–16 ja 27.3. klo 13–16.

Rakennuslehden pääuutisia